Full body massage

Dit is zowel een zachte en uitnodigende massagevorm (yin), als een diepe en krachtige massagevorm (yang), gericht op het opheffen van blokkades. Afgestemd op wat jij in het moment nodig hebt, wat ook kan verschillen per gebied dat gemasseerd wordt. Deze combinatie zorgt voor een verzachting, opening en bevordering van de doorstroming van de levensenergie om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Door middel van langzame, zachte en aandachtsvolle aanraking word je uitgenodigd om echt contact te maken met je hele lichaam. Om te gaan voelen en ervaren hoe het is om volledig in je lichaam te zakken, daarin aanwezig te zijn en te ontspannen. Daarnaast zorgen diepere massagetechnieken met aandacht voor zowel spieren als bindweefsel dat je echt gaat voelen wat er gevoeld wil worden, blokkades worden verminderd en dat stress en spanningen kunnen wegvloeien, waardoor je levensenergie weer kan gaan stromen.

De ademhaling speelt hier een belangrijke rol in, je zou kunnen zeggen dat je een uitwendige massage ontvangt en zelf met je ademhaling zorgt voor een inwendige massage. Dit versterkt het effect van de massage enorm.

Bij deze massagevorm werk ik met verschillende natuurlijke aromatische oliën.

Een Full Body massage duurt ca. 120 minuten en kost 100 euro. 

De massage start we met een korte intake waarin we samen bespreken en invoelen wat er op dat moment speelt; wat het verlangen en de intentie voor de massage is. Dan volgt de massage die ca. 90 minuten duurt en tenslotte sluiten we af met een kopje thee en kan er nog wat gedeeld worden en woorden gegeven worden aan de ervaring.

Dit is een klassieke massagevorm waarbij je op een massagetafel ligt en je wordt gemasseerd met olie. Ik gebruik hiervoor een biologische amandelolie als basis, waar ik verschillende essentiële oliën van Doterra (pure essentiële olie zónder toevoegingen) aan heb toegevoegd die het proces van de massage ondersteunen. Je houdt je slipje aan.

Ontvang maandelijks inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw vrouw-zijn en eigen-wijsheid!