Coaching

Door systemische coaching, lichaamswerk, mindfulness en rituelen krijg je inzicht in en meer bewustzijn op de overtuigingen en patronen van waaruit je beweegt. En hoe dat ook anders kan. Er wordt gewerkt op het niveau van het hoofd, het lichaam en de ziel. Daardoor kunnen er diepgaande transformaties plaatsvinden. Kun je werkelijk contact gaan maken met jouw basis, jouw eigen grond. Waardoor helderheid ontstaat en je keuzes kunt gaan maken vanuit liefde en authenticiteit. Vanuit jouw eigen-wijsheid.

Systemische coaching brengt beweging op de laag van de ziel geeft diepe inzichten. Een lichaamsgerichte sessie opent je voor de wijsheid van je lichaam, waarbij je met name gaat luisteren naar je buik en je hart. Het contact maken met je lichaam zorgt er tevens voor dat de beweging uit de systemische sessie wordt geïntegreerd en tastbaarder wordt door het echt in je lichaam te gaan voelen. Met een ritueel geef je tenslotte nog een hele krachtige intentie mee aan je verlangen en open je je voor wat zich vervolgens zal aandienen. Mindfulness zit tijdens de sessie overal doorheen verweven.

Door zo op verschillende lagen te werken wordt de ervaring meer doorleefd, gevoeld en geïntegreerd. Dit bekrachtigt de beweging en maakt daadwerkelijke verandering mogelijk.

Systemische óf lichaamsgerichte sessie
€69
1 sessie
 
1. Systemische of lichaamsgerichte coaching
Op een laagdrempelige manier kennismaken met systemische of lichaamsgerichte coaching.
 
 
Systemische coaching en Lichaamswerk
€195,-
3 sessies
 
1. Systemische coaching
2. Lichaamswerk (intuïtieve massage, healing, klank- en ademwerk)
3. Afsluitende sessie, in overleg systemisch, lichaamsgericht of een ritueel
 
Systemische coaching, Lichaamswerk en Ritueel
€250,-
4 sessies
 
1. Systemische coaching
2. Lichaamswerk(intuïtieve massage, healing, klank- en ademwerk)
3. Individuele Wombhealing/Rite van de Baarmoeder
4. Afsluitende sessie, in overleg systemisch, lichaamsgericht of een ritueel

Wil je graag overleggen of een individuele sessie of coachingstraject nu past voor jou? Klik dan op de button ‘Ik heb interesse’ of stuur rechtstreeks een mailtje naar info@ruimtevoorzijn.nl en ik neem contact met je op!

Jolanda Koen: “Ik heb bij Marleen drie sessies gedaan waarvan de eerste een systemische was en de andere twee lichaamsgericht. Vooral de combinatie hiervan heb ik als heel sterk ervaren, de systemische sessie brengt op bijzondere en mooie manieren veel inzichten in het vraagstuk waar ik in mezelf steeds tegen aan liep. Door de verschillende werkwijzen kon ik het zowel zien als voelen, dat was heel bijzonder. Marleen geeft veel ruimte, kijkt mee met gevoel en weet de juiste vragen te stellen om bij de kern te komen. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van de situatie en hierdoor bepaalde zaken kunnen afronden voor mezelf. Marleen haar manier van werken is heel liefdevol en respectvol en met heel veel rust en aandacht. Bij de lichaamsgerichte sessie kon ik echt voelen dat het haar kracht en gave is om je te helpen je aandacht in en bij jezelf te brengen, ik was echt aanwezig in mijn lichaam. Dit heeft mij doen beseffen en laten voelen hoe fijn dat is en ook dat ik daar niet altijd ben. De coachingsessies bij Marleen hebben mij bewustzijn en helderheid gebracht. Dit zorgde voor beweging, dat het los komt en dat geeft ruimte waardoor ik weer verder kon.”

Nadine Schartz, Harmelen: “Marleen straalt zoveel rust en zachtheid uit; je voelt je meteen al ontspannen, nog voordat de sessie is begonnen. Kon me heerlijk overgeven aan haar helende handen en energie. Een echte aanrader als je een moment voor jezelf wilt. Ik voelde me heerlijk gereinigd en opgeladen!”