Reviews

SSystemische en Lichaamsgerichte sessies 

Jolanda Koen: “Ik heb bij Marleen drie sessies gedaan waarvan de eerste een systemische was en de andere twee lichaamsgericht. Vooral de combinatie hiervan heb ik als heel sterk ervaren, de systemische sessie brengt op bijzondere en mooie manieren veel inzichten in het vraagstuk waar ik in mezelf steeds tegen aan liep. Door de verschillende werkwijzen kon ik het zowel zien als voelen, dat was heel bijzonder. Marleen geeft veel ruimte, kijkt mee met gevoel en weet de juiste vragen te stellen om bij de kern te komen. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van de situatie en hierdoor bepaalde zaken kunnen afronden voor mezelf. Marleen haar manier van werken is heel liefdevol en respectvol en met heel veel rust en aandacht. Bij de lichaamsgerichte sessie kon ik echt voelen dat het haar kracht en gave is om je te helpen je aandacht in en bij jezelf te brengen, ik was echt aanwezig in mijn lichaam. Dit heeft mij doen beseffen en laten voelen hoe fijn dat is en ook dat ik daar niet altijd ben. De coachingsessies bij Marleen hebben mij bewustzijn en helderheid gebracht. Dit zorgde voor beweging, dat het los komt en dat geeft ruimte waardoor ik weer verder kon.”

Janneke Robers, Arnhem (www.jannekerobers.nl): “Weer een prachtige Feminine Massage (bekkenmassage) dag gegeven. Weer nieuwe vrouwenmasseurs opgeleid en ik kan je Marleen Bosch van harte aanraden. Diep geland in haar eigen bekken biedt ze een liefdevolle ruimte en energie om jezelf ook in te laten zakken.”

Margaretha Sanjee-Schokker, Houten: “Marleen is een rustige, krachtige vrouw, met helende handen, die je een hele bijzondere ervaring mee kan geven. Na haar sessie merkte ik dat het veel meer ging stromen, alles kwam los. Zowel in mijn lijf, als in mijn leven. Binnenkort hebben we een volgende afspraak en ik kijk er naar uit! Zij is een enorme aanrader!”

Nicolette Scholtens: “Ik heb Marleen gevraagd om op afstand een tafelopstelling te doen om te kijken naar een vraag die ik had. De vraag is waarom Marleen? Is het handig om dit aan een vriendin te vragen? Het antwoord in dit geval is ja. Omdat het wat te vertellen had over een dynamiek waar zij iets in representeerde. En dan is het mooi om te ervaren hoe ze op een professionele en sensitieve manier hiermee omgaat. Precies hetgeen ik ook in haar waardeer, ze kan goed naar een ander kijken en ze neemt zichzelf hierin ook mee. Ze staat niet boven je, maar naast je. Dus van harte aanbevolen!”

Nadine Schartz, Harmelen: “Marleen straalt zoveel rust en zachtheid uit; je voelt je meteen al ontspannen, nog voordat de sessie is begonnen. Kon me heerlijk overgeven aan haar helende handen en energie. Een echte aanrader als je een moment voor jezelf wilt. Ik voelde me heerlijk gereinigd en opgeladen!”

Judith Verschuren, Amsterdam “Ik heb 2 sessies bij Marleen gehad en dat heeft heel wat losgemaakt. Heel knap hoe ze precies datgene weet te raken wat losgemaakt mag worden. Ze weet het ook te benoemen waardoor het niet alleen energetisch iets verandert, maar je ook in je bewustzijn groeit. En ze ondersteunt je op een betrokken manier met persoonlijke aandacht. Marleen is een prachtige, warme en krachtige vrouw. Ik kan een sessie met haar iedereen aanraden.”

Marieken Gielen-Woldberg, Utrecht: “Ik ben een zeer sceptische steenbok, met een zeer nieuwsgierige kant en drive om te onderzoeken wat er meer is dan wat we zien. Marleen af mij met haar sessie allereerst focus: ik ging liggen en mij mentaal verbinden met haar op de afgesproken tijd. Het sceptische deel van mijn brein merkte niks. Het onbevoordeelde deel in mij liet toe en ik voelde me vredig. De nabespreking was zo liefdevol, uitgebreid en met een bijzondere helderheid verwoord. Ik heb mijn geest en lijf met deze sessie meer bevrijd dan ik kon bedenken. Met Marleens geweldige begeleiding!”

Annelies Voulon, Lunteren: Vanmiddag de helende werking mogen ervaren van een 4 handenmassage van Nicolette Scholtens en Marleen Bosch. Hun devotie, liefde en aandacht is zo voelbaar en helpt je echt om te openen en te ontvangen. Een aanrader voor jou als vrouw als je op zoek bent naar een veilige plek voor een helende massage. Als twee mensen tegelijk je masseren wordt je letterlijk en figuurlijk overal aangeraakt. Geen hoofd om in te schieten of verlies van aarding. Daardoor kon de energie bij mij echt volop door mijn lijf stromen, van voet tot kruin.”

Lotus_oranje_WEB

 

Wombhealing – Rite van de Baarmoeder

Mylène van Koeveringe, Utrecht: “Dankjewel voor de hele mooie avond die wij met jou mochten delen. We hebben de Rite van de Baarmoeder/Wombhealing en het samenzijn als heel bijzonder ervaren en zijn dankbaar voor deze verdieping in onszelf en met elkaar. Het is zo ongelooflijk waardevol en helend om deze verbinding met elkaar te voelen, te mogen vieren, te voelen en te verdiepen. Je hebt ons door jouw zachte aanwezigheid, deskundigheid, vrouwelijkheid ons niet alleen op ons gemak gesteld, maar ook de ruimte gegeven om datgene wat er gedeeld en geheeld mocht worden, te laten zijn. Nogmaals dank!”

Laura Stronkhorst, Nijmegen: “Dank je wel Marleen en Nicolette voor de fijne, mooie, krachtige Rite van de Baarmoeder/Wombhealing, een heerlijke dag! Ik voel meer contact met mijn baarmoeder sindsdien, ze voelt dichterbij. Ik heb de zaterdag na de rite een halve dag in het bos gewandeld, iets wat ik vaak best spannend vind in mijn eentje. Maar nu niet, ik voelde me veilig, verbonden en ben het ene na het andere paadje dat ik niet kende, ingeslagen. Voelde als een creatieve wandeling, waarbij alle paadjes in het bos op hun plek vielen en ik eindelijk de verbindingen tussen de verschillende stukken bos zag. Een bijzondere en hele fijne ervaring.”

Geertje Noorlander Ottevanger, Gouda: “Ik heb de inwijding in de Rite van de Baarmoeder als ontzettend waardevol, diepgaand, veilig en fijn ervaren. Een hele fijne ochtend en een supermooi ritueel, die echt heel erg veel in werking heeft gezet, een intens diep verwerkingsstuk is er geraakt. Heling op heel diep niveau. Voor mij heel waardevol.”

Esther Segers, Hillegom: “Ik heb bij Marleen de Rite van de Baarmoeder/Wombhealing ontvangen. Het was een hele fijne, diepe ervaring waarbij Marleen de tijd nam en de ruimte gaf voor alles wat er op dat moment ontstond. Ik heb me nog nooit zo mooi en sterk vrouw gevoeld. Marleen gaf ruimte voor heling, voor verbinding en voor creatie. De rituelen, symbolen, visualisaties en de rite zelf waren heel mooi in balans en Marleen leidde de hele dag met aandacht en oog voor detail.”

Lotus_oranje_WEB

 

Cursussen

Gillian Engel, Utrecht “Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de cursus Laat jouw Vrouwkracht vrijer stromen. Niet in de laatste plaats door Marleen zelf. Ik ervaar Marleen als een liefdevolle, zachte en krachtige vrouw. Wat mij met name raakt is haar puurheid en haar enorme toewijding en gulheid. Marleen is vrouwkracht. Ik kan alle vrouwen aanraden deze cursus bij Marleen te volgen als je graag meer in aanraking komt met je eigen vrouwkracht.”

Floor, Utrecht Ik heb de cursus Laat jouw Vrouwkracht vrijer stromen gevolgd en vond het vooral fijn om als ‘nuchter’ persoon meer in aanraking te komen met mijn gevoel. De oefeningen, meditaties en leren over chakra’s vond ik super leuk. Marleen weet een fijne sfeer te creëren en doet alles met volle aandacht. Je voelt je heel erg op je gemak!”

Magda Visser, Culemborg: “Deze zomer heb ik de cursus Healing van je Vrouwkracht bij Marleen gedaan. Ik kende Marleen via een gratis healing op afstand en dat voelde al meteen zo kloppend, dat de keuze snel gemaakt was om de cursus ook bij haar te volgen. Marleen heeft een prachtige combinatie van kracht én zachtheid. Ze neemt de groep mee op een energetische reis op een heel eigen manier, liefdevol en deskundig. Het was een mooie reis met een groep mooie vrouwen. Het was een heel intense ervaring. Hierdoor heb ik weer stappen mogen zetten. Het is heel waardevol om mezelf elke dag met healing te kunnen ondersteunen. Dankjewel mooie vrouw! Ik hoop dat je nog veel vrouwen zult bereiken!”

Sandy van den Hoeven, Utrecht: “Marleen kwam op mijn pad via Facebook met haar advertentie voor de Rite van de baarmoeder/Wombhealing. Zij voelde voor mij direct als een lieve, integere en vooral wijze vrouw. Een logische stap was voor mij om na de rite bij Marleen de cursus Healing  van je Vrouwkracht te gaan doen. Marleen heeft mij mijn vrouwkracht laten ervaren op een manier die ik nog niet van mezelf kende. Marleen heeft een mooie eigen manier ontwikkeld om healing door te geven die ik iedere vrouw kan aanraden. De liefdevolle omgeving die zij creëert zorgt voor een optimale en veilige leeromgeving waarin je mag ontvangen en doorgeven. Voor mij en mijn proces was deze cursus doen bij Marleen de beste keus die ik kon maken.”

Lotus_oranje_WEB

Meld je nu aan voor maandelijkse inspiratie en ontvang 10% korting op een massage!