Referentie Maaike Vonder

Maaike V., Apeldoorn “Marleen, ik heb in de laatste paar jaar op verschillende momenten mogen ervaren wat jij met je Bachbloesemtherapie en je reiki voor mij kon betekenen. Ik heb tijden van disbalans gekend waarbij ik dacht…’pfffff, ik kan nu écht iets gebruiken wat me helpt koersen, centreren, een stapje dichter bij mezelf brengt…wat dan ook’. Een soort behoefte die niet even vervuld kan worden met een goed gesprek, een multivitamine of een paar dagen vroeg naar bed te gaan, zeg maar 😉
Door mij de juiste vragen te stellen om te achterhalen welke onrust ik dan ervaar en samen vast te stellen waar ik dus naar op zoek ben, weet je mij perfect aan te voelen en me te geven wat ik op dat moment nodig heb.

Neem de Bachbloesem. Ik denk dat ik nu 5 keer een flesje druppels van je heb meegenomen naar huis om deze trouw een paar keer per dag onder mijn tong te druppelen. Ik merkte gaandeweg van flesje 1 tot 3 dat ik door je vraagstelling steeds beter werd om me bewust te zijn van waar de knel bij mezelf ligt en wat ik dan zou willen voelen en ervaren. Alleen dat bewustzijn blijven kweken is al een mooi gegeven, laat staan wat de Bachbloesem vervolgens voor me heeft kunnen doen.
In de tijd van flesje 3 hebben we iets moois mogen ervaren. Ik kwam terecht bij een praktijk voor complementaire geneeskunde en werd daar een uur lang aan een apparaat gekoppeld genaamd ‘Quantum Bio Respons’ , ontwikkeld door de NASA. Zonder verder uit te wijden over wat het apparaat kan meten, is het wel interessant te noemen dat dit apparaat ook een exact advies geeft voor Bachbloesem. In die tijd had ik dus een flesje van je bij me. En wat bleek…uit de Quantum Bio Response kwam een advies van 6 Bachbloesems. Alle 6 had jij in mijn flesje gedaan, met toevoeging van nog een andere bloesem. De therapeute was zeer onder de indruk van met name jouw kundigheid (om deze behoefte dus te hebben achterhaald met alleen vragen stellen) en ook van mijn precies kunnen omschrijven van mijn disbalansen. Supermooi was dat voor ons! Je snapt natuurlijk dat je 4e en 5e flesje nóg meer welkom waren:)

Je reiki is voor mij iets waar ik net zo naar uit kan kijken als een dagje naar de sauna. Ontspanning, rust en warmte. Dat is wat ik ervaar als ik comfortabel op je bank lig en de warmte van je handen voel. Nog meer bijzonder is de ervaring die ik gisteravond laat had. Ik heb deze week wat mentale onrust wat maakt dat ik slechter slaap. Toen ik gisteravond in bed stapte voelde ik de onrust weer opkomen. Ik was ongelooflijk toe aan een fijne nachtrust maar kon de innerlijke rust niet vinden. Ik heb je gebeld en gevraagd of je iets voor me kon betekenen. En dat kon je. Ik in mijn warme bed, jij op zo’n 65 km afstand op je bank: reiki op afstand. Je gaf aan dat je nog wat dingetjes moest opruimen en dat je zo zou beginnen. Ik lag wat te dommelen en ik voelde even later duidelijk dat je begon. Er gleed een onbeschrijflijke rust over me heen die ik niet goed kan omschrijven, maar bijzonder prettig was te ervaren. Een soort fijne leegte. Mijn hoofd ging ‘uit’ en ik sliep binnen een halve minuut. Ook vandaag heeft deze rust zich nog voortgezet. Ongelooflijk, wat bijzonder!”

Ik ben blij met je kundigheid, je vertrouwdheid, je vriendelijkheid. Dank je dat jij er bent.