Zweethutten

Een zweethut is een initiatie, een (overgangs)ritueel, een reiniging, een zuivering, een heling, een poort naar het nieuwe, een wedergeboorte! Als je de zweethut in gaat, ga je de baarmoeder van Moeder Aarde in. En verbind je de baarmoeder van de Aarde, de Kosmische baarmoeder en jouw eigen baarmoeder. Het is een heilige verbinding, met de elementen: vuur, aarde, lucht en water. Met Vader Hemel en Moeder Aarde. Met de vier windrichtingen en bijbehorende krachtdieren en spirits. Ook verbonden met de maanfasen, de seizoenen van Moeder Aarde en de fasen in onze menstruatiecyclus.

Een zweethut is dus heel veel omvattend en liefdevol. En de intentie waarmee je de zweethut ingaat is heel belangrijk, bepalend voor het proces dat je door zal gaan. Waarbij een intentie iets anders is dan een doel. Een intentie is een innerlijke houding, is een gebed, een verlangen. Het doel, wat het je concreet zal opleveren, dat is niet aan jou om te bepalen, dat mag je overlaten aan het universum, aan Great Spirit. Je zet je intentie, die laat je los richting het universum en vervolgens open je je om te ontvangen.

Als vuurvrouw sta ik regelmatig aan het vuur om dat te hoeden en draag ik bij aan de bedding van de zweethutten van watergieter Barbara Jansen bij Waaldijk15 in Dreumel.

Er staat weer een vrouwenzweethut gepland bij Waaldijk15 in Dreumel op zondag 19 december 2021!

Tijden: 10:30 tot 20:00 (inclusief potluck maaltijd)
Aanmelden: 06-13932086 of een mail naar welkom@waaldijk15.nl
Prijs: €95,-
Aantal deelnemers: Minimaal 4 maximaal 12

Heb je zelf een groep(-je) waarmee je de zweethut in zou willen? Laat het me weten, dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te overleggen!

Barbara Jansen – Dreumel, watergieter“Marleen is een krachtige vuurvrouw; liefdevol, aanwezig, alert en dienstbaar. Ze heeft een goede connectie met de ceremonie van de zweethut, waardoor ze samen met de watergieter een dragend en dienend team is voor de deelnemers van de hut. Ze stemt af, vraagt wat je nodig hebt en ontvangt feedback. Kortom; een hele fijne vuurvrouw om mee samen te werken…”

Nina Blessing – Utrecht, arts en intuïtief psychotherapeut:  “Marleen is een vuurvrouw die een warme krachtige bedding geeft aan de zweethut. Ze is zo verbonden met hemel en aarde en de groep dat je je gelijk heel veilig voelt in haar aanwezigheid. Ze zingt en weeft een web van liefde en vuur. Met Marleen is er gewoon geen gedoe. Ze is puur, zuiver en warm aanwezig vanuit het hart. Ik ben heel dankbaar voor haar als vuurvrouw van de zweethut van mijn jaartraining.”

Meld je nu aan voor maandelijkse inspiratie!
Je ontvangt blogs met verdieping over Vrouw-Zijn, bent als eerste op de hoogte van Ceremonies & Workshops en ontvangt speciaal kortingsaanbod.