Behandelingen

Aangeraakt worden….niet alleen op fysiek niveau, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Verlangen we er niet allemaal ten diepste naar om écht aangeraakt te worden… Om écht gezien, ontvangen en verwelkomd te worden… Om diep te landen en thuis te komen in ons eigen lichaam. In contact met ons hart, onze emoties, onze levenslust… Met alle lagen van onszelf… Daarom geef ik massages en lichaamsgerichte behandelingen.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende massages en behandelingen :

Borstweefsel behandeling

Borstpakking

Bekken-massage

Womb-massage

Yoni Healing massage

Ik ontvang je heel graag in de veilige en heilige ruimte van mijn massagetempel. Een plek om in een helende bedding jouw massages en behandelingen te ontvangen. Om aangeraakt en uitgenodigd te worden. Om te zijn met alles wat zich aandient, alles wat gevoeld en bewust wil worden…

Helende effecten van mijn behandelingen

Fysiek

Op fysiek niveau is het ontvangen van massages en lichaamsgerichte behandelingen niet alleen heel erg fijn, maar ook heel erg helend. Het helpt om meer ontspanning in je lichaam te ervaren en fysieke klachten verminderen.

Emotioneel

Op emotioneel niveau helpen massages en lichaamsgerichte behandelingen om emoties en trauma’s die in het lichaam liggen opgeslagen vrij te maken en los te laten. Door aanraking van het lichaam kunnen vastgezette emoties weer in beweging komen en daardoor gevoeld worden. Als ze worden gevoeld is het heel helpend om niet in verhalen en verklaringen te verdwijnen, maar om echt bij het voelen te blijven. Door te blijven ademen en alles te verwelkomen in je hart, zo kan het transformeren. Daar begeleid ik je bij.

Mentaal

Op mentaal niveau brengen lichaamsgerichte behandelingen diepe ontspanning. Omdat je wordt uitgenodigd af te dalen in je lichaam (uit je hoofd dus), tot overgave en ontvangen.

Spiritueel

Tenslotte worden door op spiritueel niveau je chakra’s (verbonden met specifieke plekken in je lichaam, emoties, organen en spirituele thema’s) verder geopend en verbonden. Zo wordt je energielichaam schoner en wordt je ziel uitgenodigd om dieper te incarneren in je lichaam. Zodat je meer aanwezig kan zijn in je lichaam en op aarde.

Meld je nu aan voor maandelijkse inspiratie!
Je ontvangt blogs met verdieping over Vrouw-Zijn, bent als eerste op de hoogte van Ceremonies & Workshops en ontvangt speciaal kortingsaanbod.

Vicky – “Het is lekker warm binnen en na een kopje thee neem ik plaats op de massage tafel. Ik heb Marleen als helder, eerlijk, open, liefdevol, warm en begripvol ervaren. Het maakt dat ik me veilig voel, hier, op deze plek, in mezelf en met Marleen.. Ik verzacht, mijn Baarmoeder verzacht, mijn water verzacht… Een ander bijzonder onderdeel is het Rebozo-ritueel, waarbij er doeken om de voeten, baarmoeder en het hoofd/ gezicht worden gebonden. Voor mij voelt het ontzettend koesterend om de spanning van de doeken te voelen. En tegelijkertijd door Marleen gewiegd te worden. Heerlijk voelt het voor mij in de doeken die me ‘houden’ en koesteren. Die me ‘stevigheid’ bieden en zachtheid, tegelijkertijd. Het liefste zou ik na deze fase heerlijk op de tafel blijven liggen en er ‘nooit’ meer afkomen. Ik gun veel vrouwen dat ze zich door jou ‘gedragen’ kunnen voelen en zichzelf kunnen herinneren”

Sandra – “Al toen ik de eerste keer binnenkwam wist ik dat dit een veilige en liefdevolle omgeving was. Bij Marleen durf ik los te laten en diep naar binnen te gaan. Op zoek naar meer ontspanning en zachtheid, in verbinding met mijn vrouw-zijn. De cyclus van drie womb-massages heb ik bevrijdend ervaren, elke keer kon ik meer ontspannen. Allereerst ben idankbaar dat het veel minder “vast” zat dan ik dacht. Er is een gevoel van acceptatie, lichtheid en nieuwe sensualiteit waar ik al een tijd naar verlangde. Ik zat al in een mooi groeiproces en de massages vormden een deel van dit pad. Ik voel mij nu nog meer heel. De wat stoere doorzetter in mij mag nu meer ontspannen. Minder moeten en nog meer genieten van het leven in al haar vormen. Ik ben Marleen heel dankbaar en kom zeker terug! Heel veel liefs!”

Elisabeth Metselaar – “De hele ambiance rondom de Womb-massage was gericht op ontspanning. Prachtige muziek, kaarsjes, een lekker kopje thee vooraf. En dan de massagetafel op. De zorgvuldige techniek die jij gebruikt, hielp om elk klein spiertje mee te nemen in de heling & ontspanning van mijn lichaam. Het met jouw handen én adem mee bewegen op mijn ademhaling, hielp mij om steeds dieper te zakken in mijn lijf. Op gegeven moment ging mijn baarmoeder in beweging en voelde ik dat ik op energetisch level aan het loslaten was. Hier kon ik door de warmte en zachte aanrakingen van jouw handen, de olie en het heerlijke kruikje nadien, heel goed met mijn aandacht bij blijven. Ik voelde me ontspannen, kalm en dicht bij mezelf na de massage. Heel erg bedankt voor deze fijne, aandachtige behandeling van jou. In liefde, Elisabeth”

Anoniem – Marleen praatte met haar handen met mijn lichaam; met iedere cel/ vezel. Een gave die niet veel mensen hebben in mijn beleving. Werkelijk afstemmen en voelen in contact op een heel verfijnd level, vanuit liefde. Het maakte het voor mij makkelijk om ook in contact te blijven. En tot een dieper gevoel van bewustzijn en ontspanning te komen in m’n lijf, in m’n energieveld. Ik voelde me gezien en gerespecteerd op een heel diep nivo.”

Liedy de Vos, Zutphen“ Wat was het onwijs fijn jouw massage!! Een heel bijzondere ervaring vond ik het… Al met de kleine bewegingen die je gebruikte voelde ik dat mijn lijf weer begon te stromen…. het tintelde overal… Ik voelde dat ik met elke beweging ook steeds meer in de overgave en het vertrouwen kon komen… Ook jouw rust en zachtheid hielpen hier bij! Ik heb mij lange tijd niet zo ontspannen gevoeld en kon ook de moeheid hier helemaal toe laten… De dagen erna voelde ik echt verandering in mijn bekken gebied maar ook in mijn hele lijf. Ervoor voelde het alsof mijn adem stokte in mijn middenrif… Ik kon weer beter doorademen… Ik zou graag vaker een bekkenmassage ontvangen! Om beter voor mijn lijf te blijven zorgen…en stromend te houden.” (16 juli 2020)

Anne-Marie Hamming, therapeut en supervisor, Zutphen: ” Deze bekkenmassage was precies wat ik nodig had. De zachte en uitnodigende aanwezigheid van Marleen en haar prachtige werkwijze zorgden ervoor dat ik helemaal kon zakken in mijn bekken, diep ontspande en zacht werd van binnen. Bijzonder vond ik dat ik het niet echt een massage kon noemen, doordat het bestond uit verschillende lichaamshoudingen waarin Marleen haar eigen lichaam gebruikte als steun en haar handen voelde als een uitnodiging. Heel verrassend, dragend en helend. Ik merkte dat dit mijn zelf-helende vermogen aanzette en ik tijdens en naderhand een heerlijke ruimte in mezelf ervoer. Dank je wel!”

Denise: ” Een bekkenmassage ontvangen van Marleen is heel bijzonder. In een veilige en knusse setting nam Marleen mij mee op reis in mijn lijf. Ze hielp mij me gewaar te worden van mijn bekken (en van alles wat mijn bekken me te zeggen had). Wat ik fijn vond, was dat ze anticipeerde op wat mijn lichaam aangaf wat er op dát moment nodig was. Een teken van oh zo belangrijke flexibiliteit en kunde. Buiten dit alles is Marleen een vrouw die heel goed de veiligheid kan bieden die (de intimiteit en nabijheid van) een bekkenmassage met zich meebrengt. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek aan Marleen!”

Krista Reurink, Eefde: “Ik heb een bekkenmassage ontvangen van Marleen en haar als liefdevol, stevig en transparant ervaren. Het was een bijzondere, ruimtegevende en ontspannende massage. Ze kon goed bij mij aansluiten, ik kon goed contact maken met mijn vrouwelijke energie. Het voelde veilig en vertrouwd. Down to Earth, van vrouw tot vrouw. De energie stroomt weer in mijn buik en bekken. Dankjewel lieve Marleen!”