Borstpakking Ritueel

Zijn je borsten (soms of altijd) pijnlijk en gevoelig, of voelen ze juist ongevoelig en leeg…? En zou je willen dat je borsten heerlijk zacht, gevuld en romig voelen? Zou je een dieper contact en liefdevolle verbinding met je borsten willen ervaren?

Leeft in jou ook het diepe verlangen om jezelf en je borsten liefde-volle aandacht te geven? Zodat je borsten helemaal van jou voelen…een volwaardig en volledig onderdeel van jouw lichaam?

Wist je dat als je vol aanwezig bent in je borsten, ze een extra zintuig voor je zijn? En soort van antennes die je weg wijzen, zowel in je binnenwereld als de buitenwereld? Wil je dat zelf ervaren?

Dan ben je heel erg welkom om een Borstpakking in rituele setting te ontvangen! Heerlijk, als op zichzelf staande behandeling/ritueel, of aansluitend op een Borstweefselbehandeling.


Verschillende borstpakkingen

Er zijn 7 verschillende Heart Jewels Borstpakkingen (maskers) die allemaal hun eigen specifieke werking hebben. Alle pakkingen zijn samengesteld uit zout, klei en planten/kruiden. Ze zijn met heel veel liefde, toewijding, gevoeligheid en deskundigheid ontwikkeld door Alexandra Steverink en Uma Ina de Bruyn van Borstpakkingen.nl.

Sommige pakkingen zijn meer gericht op fysieke reiniging. Andere leggen meer nadruk op emotionele reiniging. En weer andere zijn meer afgestemd op het verhoging van energiefrequentie en het uitnodigen en vieren van jouw vrouw-zijn.

Ik geef mijn borsten met regelmaat een Borstpakking en ben iedere keer weer aangenaam verrast door de diepgaande werking hiervan…

Alexandra over Heart Jewels Borstpakkingen: “Al vele jaren maak ik producten van zout. Het zout waar ik graag mee werk komt uit een natuurgebied in La Palma. Het droogt daar rustig in de zon en de wind, waardoor een natuurlijke kristalstructuur kan ontstaan. Dit blije zout, vol licht en helderheid, kan energie in zich opnemen en ook door zich heen sluizen. De natuurlijke kwaliteiten versterk ik, zonder er iets uit te halen, of iets toe te voegen. Dankzij respectvolle communicatie met het zout, de klei en de planten/kruiden, zijn mooie diepgaand werkende borstpakkingen ontstaan. Met name het zout is in staat om reinigingsprocessen op gang te brengen in vele lagen. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en energetisch. De algen werken reinigend en voedend. De klei spreekt de vrouwelijke oerkracht aan in ons, geeft rust, kalmte en voedt het fysieke. Aangevuld met de helende werking van kruiden.“


Wat een borstpakking ritueel behandeling jou brengt

Deze behandeling is echt voeding voor je lijf! In het bijzonder voeding voor je borsten, voeding voor je vrouw-zijn, voeding voor je ziel, voeding voor je ware natuur. Het brengt je zo’n diepe reiniging, opening en ontspanning…. De behandeling laat je diep in je lichaam zakken…de stilte in…het donker in…het diepe yin in! Over wat mijn eerste Borstpakking mij heeft gebracht, schreef ik dit blog: De borsten zijn de Juwelen van het Hart.

Effecten op fysiek niveau

 • Bijdrage aan een gezond borstweefsel en een gezond borstgebied, door reiniging op de fysieke laag en activatie van het immuunsysteem en het lymfatisch stelsel.
 • Verbeterde doorstroming in de borsten en daardoor verbetert ook de afvoer van afvalstoffen uit de borsten. Waardoor pijnlijke plekken verminderen of helemaal verdwijnen, je borsten zachter en voller aanvoelen en de algehele borstgezondheid wordt gestimuleerd.
 • Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, door de verzachtende werking, die aanwezigheid en openen van het hart uitnodigt, samen met diepe ontspanning.
 • Na een operatie, zodra de wond dicht is, kunnen borstpakkingen worden toegepast om het fysieke helingsproces te bevorderen.
 • Ben je onder behandeling voor chemotherapie of bestraling? Na iedere behandeling kan een borstpakking zeer helpend zijn voor afvoer, doorstroming en fysieke heling.
 • Naast de fysieke effecten voor je borsten, kan de behandeling ook een positief effect hebben op andere delen van het lichaam, doordat er meer doorstroming in het lichaam komt, afvalstoffen verwijderd worden en de behandeling een hormoon-regulerend effect heeft.

Effecten op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

 • Borstpakkingen hebben een heel openend en verzachtend effect. Ze maken emoties die zich vast hebben gezet los. Doordat je bewuster wordt dat je borsten een onderdeel van jouw lichaam vormen, gaan de kwaliteiten van de borsten en het hart meer stromen.
 • Als je borsten vol zijn en energie uitstralen, hun ruimte innemen, is dat een prachtige ‘bescherming’ van jouw borsten. Dat helpt namelijk om te voorkomen dat je borsten energie die niet van jou is in zich opnemen, dus supergoed voor je borstgezondheid!
 • Door de veilige bedding die ik in dit prachtige ritueel geef, is er diepe ontspanning mogelijk, waardoor er ruimte ontstaat voor emoties die gestold waren om te gaan stromen.
 • Je gaat meer verbinding ervaren met je borsten, waardoor je ook veel beter naar de subtiele signalen kan gaan luisteren die zij aangeven. Over wat zij zelf nodig hebben, als over wat jij nodig hebt in je (dagelijks) leven.
 • Je borsten staan in verbinding met je baarmoeder, eierstokken en yoni. Als het in je borsten meer gaat stromen, gaat het in je bekkengebied ook meer stromen…kun je het leven meer dóór jou heen laten stromen. Jouw levensenergie, jouw levenslust, jouw genot…je sensualiteit (daarmee bedoel ik de gevoeligheid en openheid van jouw zintuigen en daar zelf volop van te genieten) neemt toe!
 • Vóór of na een operatie (zodra de wond dicht is) kunnen borstpakkingen worden toegepast om het emotionele helingsproces te bevorderen, om de liefdevolle verbinding met je borsten uit te nodigen en te herstellen. Oók als je een borstverwijderende operatie hebt ondergaan…
 • Ben je onder behandeling voor chemotherapie of bestraling? Na iedere behandeling kan een borstpakking zeer helpend zijn voor afvoer, doorstroming, zuivering en emotionele heling.
 • Deze behandeling nodigt ook écht het vieren en eren van jouw vrouw-zijn uit!

De Borsten zijn de Juwelen van het Hart (Taoïstisch gezegde)Hoe een borstpakking behandeling er uit ziet

Ontvangst

 • We starten met een kopje thee en een moment om aan te komen. Er is een intake waarin we bespreken en invoelen wat er op dat moment speelt. We verbinden met jouw intentie en verlangen, in verbinding met jouw borsten.

Behandeling

 • We starten met een visualisatie en een paar prachtige oefeningen, o.a. vanuit het Taoïsme, om verbinding te maken met de drie centra: het hoofd, het hart (en de borsten), het buik- en bekkengebied. Vervolgens neem ik je mee in het zelf dieper verbinding maken met je borsten, doordat je ze zelf zacht gaat aanraken en masseren.
 • Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel en wordt d.m.v. een paar zachte strekkingen het weefsel (fascia) in je nek, schouders, oksels, borstgebied en buik uitgenodigd zachtjes los te laten en te versoepelen. Daarna testen we samen op welke borstpakking jij op dat moment het meest reageert…wat de borstpakking is waar jouw borsten “ja” tegen zeggen. Die borstpakking maak ik klaar en breng ik op je borsten aan, waarna ze worden toegedekt met een biologisch afbreekbare maisfolie en ik een lekker dekentje over je heen leg. Zodat je je helemaal geborgen voelt…
 • Ik laat je een klein half uur lekker liggen en afhankelijk van wat op dat moment passend is, lig je in stilte, zorg ik voor prachtige klanken of nodig ik je met aanraking, adem, visualisatie of vragen dieper uit in je lichaam, in je proces en in overgave.
 • Na de inwerking wordt de pakking met een warm washandje verwijderd en worden je borsten ingesmeerd met een heerlijke borstolie en kun je nog even rustig blijven liggen.

Afsluiting

 • Tenslotte sluiten we het geheel af met een kopje thee. Dan is er ook de gelegenheid om nog te delen of vragen te stellen. Om woorden te geven aan de ervaring ter integratie.
 • Eventueel kan ik je nog tips en adviezen geven om je borstgezondheid en de verbinding met je borsten verder te stimuleren.

Kosten en aanvraag borstpakking

Een borstpakking ritueel inclusief intake en afsluiting met een kopje thee, duurt 90 minuten en kost €120,-.

Het is ook mogelijk om aansluitend op een Borstweefselbehandeling een borstpakking te ontvangen. Deze totale behandeling duurt 2,5 uur en kost €165,-.

Wil je graag een borstpakking ritueel ontvangen? Of wil overleggen of je dat wel of niet wilt combineren met een Borstweefselbehandeling? Laat het me weten via onderstaande button. Ik neem dan contact met je op! 

Wil je je borsten helemaal laten verwennen en ze ook thuis alle liefde, verzorging en aandacht geven die ze verdienen? Dan is er het Borstenverwenpakket voor €215,00. Borstweefsel- & borstpakking behandeling + Droogborstel + Borstolie