Vrouwen-jaarcirkel

Ga je mee…op reis in Vrouwen-jaarcirkel? Samen de diepte van het Leven, Vrouw-Zijn en Zusterschap in duiken…? Welkom! We starten woensdagavond 22 maart 2023! (Deze cirkel zit vol, maar heb je interesse stuur me dan een mailtje, dan informeer ik je als eerste wanneer de volgende Vrouwenjaarcirkel start: info@ruimtevoorzijn.nl)

Wil je eerst met mij kennis maken? Vraag dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan.


Verlang jij ook zo naar thuiskomen…?

Thuiskomen in en bij jezelf…

Thuiskomen bij je zusters…

Thuiskomen bij Moeder Aarde…

Thuiskomen in je eigen hart, bekken en wijsheid…


Vrouwen-jaarcirkel

Voel jij het verlangen om die reis naar (diep) thuiskomen samen te maken? Dan ben je heel erg welkom! Van maart tot en met december gaan we samen op reis in deze Vrouwen-jaarcirkel!

We komen één keer per maand samen (m.u.v. de zomervakantie) én twee keer extra: met de Zomer-zonnewende en de Winter-zonnewende.

Om ons te laven aan het yin, het vrouwelijk veld, aan ons eigen vrouw-zijn en aan het contact met elkaar, zusters! De diepte in, verstillen, verdiepen, verzachten, openen en ook….vieren, expressie geven, genieten.

Tussen het fysiek maandelijks samenkomen in, blijven we in contact door bijvoorbeeld:

 • online bijeenkomsten/opnamen
 • oefeningen voor thuis
 • een Facebookgroep en Whatsappgroep
 • tussendoor in tweetallen samen uit te wisselen.


Hilde: “Marleen belichaamt voor mij veel van “het vrouwelijke” en verstaat de kunst van het vertragen en voelen, vanuit lichtheid en tegelijkertijd ook met humor, waardoor er een mooie balans in haar sessies en ceremonies ontstaat. Zij heeft de moed zich vol in te zetten voor het uitnodigen tot vertraging, het verbinden met alles wat er in je leeft. Waarbij zij hulp vanuit de natuur weet te vinden en in te zetten, zoals Moeder Cacao in een krachtige ceremonie die je uitnodigt te zakken in je lijf en je hart vanuit zachtheid (meer) te openen. Daarnaast gebruikt zij diverse andere gaven die zij met elkaar verbindt. Ze stemt zich af op wat er is en wat zich aandient vanuit een grote fijngevoeligheid. En dit alles vanuit een prettige en veilige bedding en sfeer. Een aanrader, zeker iets om jezelf te gunnen.”


Thema’s Vrouwen-jaarcirkel

De avonden van de Vrouwen-jaarcirkel zullen steeds een ander thema hebben…

 • Moeder Aarde
 • de Vrouwenlijn
 • Wombhealing
 • Zusterwond en Zusterschap
 • Borsten en het Hart
 • Yoni healing
 • Intuïtie
 • Jezelf stem geven

We gaan delen, oefeningen doen, meditaties & visualisaties, bewegen, zingen, opstellen, aanraken…en mijn geliefde medicijn Moeder Cacao zal zeker ook worden uitgenodigd in deze Vrouwencirkel… Ik heb er zo’n zin in!


Data Vrouwen-jaarcirkel

De eerste helft van het jaar komen we met nieuwe maan samen, de tweede helft van het jaar met volle maan. Alle avonden starten om 19:15u (inloop vanaf 19:00u) en we sluiten om 22:15u af.

 1. wo 22 maart 2023
 2. wo 19 april 2023
 3. wo 17 mei 2023
 4. wo 14 juni 2023
 5. wo 30 aug 2023
 6. wo 27 sep 2023
 7. wo 25 okt 2023
 8. wo 29 nov 2023

Op woensdagavond 21 juni 2023 en op donderdagavond 21 december komen we extra samen en vieren we de Zomer-zonnewende en de Winter-zonnewende!


Steffi de Leeuw “Ik ben onwijs dankbaar voor jou, for holding the space! Jouw sterk aanvoelende aanwezigheid hielp mij enorm om me te verbinden met mezelf en ons in het midden. Ook jouw respect, begrip en luchtigheid rondom ieder gevoelswereld was erg voelbaar, wat bepaalde spanningen op een geheel natuurlijke manier doorbrak. Lieve Marleen, je hebt wat losgemaakt. Dit is de manier hoe ik het leven wil ervaren en meer ben gaan ervaren. Thank you from my womb to yours. From my heart to yours..”


Meer praktische info

De kosten voor deze vrouwen-jaarcirkel bedragen 450,- euro en hier voor krijg je dus:

 • Een verdieping in jouw Zelf, in jouw Vrouw-Zijn!
 • 8 maandelijkse bijeenkomsten van de vrouwen-jaarcirkel
 • 2 extra bijeenkomsten voor de zonnewenden
 • oefeningen voor thuis, tussen de bijeenkomsten door
 • online contact met mij en de andere deelnemende vrouwen via een social medium

Locatie: De Ruimte, IJselweg, Vierakker (bij Zutphen).

Word jij hier ook meteen blij van? Laat het me weten, dan neem ik contact met je op om verder af te stemmen!Nog meer de diepte in…?

Wil je nog verder de diepte in? Dan kun je je deelname aan deze Vrouwen-jaarcirkel nog uitbreiden met 3 Womb-massages of 3 Borstweefselbehandelingen.

Voor dit totaalpakket betaal, deelname Vrouwenjaarcirkel én 3 behandelingen, betaal je 825 euro.


Hannah – Ik heb het geluk gehad om 3 prachtige Wombmassages bij Marleen te mogen ontvangen. De massages waren afgestemd, zacht, helend en koesterend. Ik voelde me heel veilig en gedragen door de energie van Marleen. Mede door een ritueel met doeken waar een inbakering mee plaatsvindt, kon ik me iedere meer overgeven. Marleen ervaar ik als een zachte, warme vrouw met aandacht en passie voor haar mooie werk. Ook de plek was warm en uitnodigend om me te ontspannen en over te geven aan de ervaring. Het effect van de massages is dat het voelt alsof mijn hele bekkengebied is opgeschoond, wat zelfs zichtbaar werd in een vorm van eczeem wat ook weer wegtrok, en ook mijn maantijd was anders. Een hele fijne manier om meer connectie te maken met mijn bekkengebied en daardoor mijn meer zachte zelf. Het helpt om mijn koers als vrouw te volgen. Dankjewel lieve Marleen.”

Mariska, Zutphen: “Ik heb drie borstweefselbehandelingen ontvangen van Marleen. Tijdens en ook na de behandelingen kon ik zakken in mijn vrouwelijkheid, zachtheid en ontvangen. Ook kwamen er veel emoties op tijdens de behandeling die ik kon loslaten. Het contact met mijn borsten is verbeterd. Er is meer bewustzijn en gevoel. Marleen is liefdevol en zonder oordeel. Ook geeft ze fijn zelfzorg advies voor na de behandeling.”

Sandra – Al toen ik de eerste keer binnenkwam wist ik dat dit een veilige en liefdevolle omgeving was. Bij Marleen durf ik los te laten en diep naar binnen te gaan op zoek naar meer ontspanning en zachtheid, in verbinding met mijn vrouw-zijn. De cyclus van drie womb-massages heb ik bevrijdend ervaren, elke keer kon ik meer ontspannen. Allereerst ben ik dankbaar dat het veel minder “vast” zat dan ik dacht. Er is een gevoel van acceptatie, lichtheid en nieuwe sensualiteit waar ik al een tijd naar verlangde. Ik zat al in een mooi groeiproces en de massages vormden een deel van dit pad, ik voel mij nu nog meer heel. De wat stoere doorzetter in mij mag nu meer ontspannen, minder moeten, en nog meer genieten van het leven in al haar vormen. Ik ben Marleen heel dankbaar en kom zeker terug! Heel veel liefs!”


Inspiratie


Sita ter Horst Wat een mooie, krachtige en diep vrouwelijke space creëert Marleen voor haar ceremonies en healings. Ik heb een bijzondere ervaring gehad tijdens een (individuele) Rite of the Womb ceremonie en womb healing. Ze werkt heel intuïtief in het geven van een womb-massage, en ik voelde haar aanwezigheid volledig bij mij zodat ik echt kon zakken. Ik kon voelen dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van deze rituelen – dat ze het echt belichaamt. Dit maakte dat ik me compleet veilig voelde in de ruimte.”

Renée Hartemink, Warnsveld: “Waaaauw… dit is thuiskomen bij je ware natuur. Alle rituelen zijn zo prachtig om te ervaren en het liet mij diep herinneren. Ik voelde de zachte liefde door mij heen stromen en eenmaal thuis voelde ik mij zo dankbaar voor mijn leven en voor wat er allemaal in mijn leven is. Wat een cadeau. Dankjewel Marleen voor jouw Zijn, eigenlijk heb ik er geen woorden voor”