Ceremonies

Het is tijd lieve vrouwen! Tijd om ons te verbinden: met onszelf, onze prachtige vrouwenlichamen, onze harten, onze baarmoeders, onze yoni’s, met elkaar, met Moeder Aarde, met onze voormoeders, met de elementen (vuur, aarde, lucht en water).

En het is tijd om ons uit te spreken, onze stemmen te laten horen. Laten we delen, laten we geluid, woorden en beweging geven aan alles wat in ons leeft. Laten we onszelf en elkaar dragen en gedragen weten.

Welkom mooie zusters!

Wombhealing & Rite van de Baarmoeder

Yin Yoga Cirkel

Cacao ceremonies

Yoni healing & blessing

“Every woman who heals herself helps heal all the women who came before her and all those who will come after her”

Janneke, Boxmeer: “Twee weken geleden heb ik van Marleen de rite ontvangen, in combinatie met een Thaise bekkenmassage. Tijdens de rite en de massage, maar ook al in het contact vooraf, schept Marleen een veilige, fijne en warme sfeer waardoor het proces flink ruimte krijgt. Wat heb ik een hoop ballast los mogen laten de eerste week na de rite…. En de zeurende rugpijn die al maanden aanhield, daar heb ik sinds ik de massage ontving, geen last meer van! Dankjewel Marleen! Ik koester het bijzondere moment daar aan de mooie IJssel” (19 november 2020)

Mariken: “Ik heb bij Marleen de Rite van de Baarmoeder mogen ontvangen. Wat bijzonder! Het ritueel zelf was indrukwekkend en mooi. Marleen heeft ons er met liefde doorheen geloodst. Ook haar openheid heeft mij geraakt en zorgde voor een veilige sfeer. Ik heb de tijd ervoor en de dag zelf als heel intens ervaren. Dit was voor mij precies wat ik nodig had en Marleen was voor mij precies de juiste vrouw daarvoor. Dank je wel lieve Marleen voor jouw fijne vrouwelijke kracht en energie!” (30 oktober 2020)

Tessa Zwarter: “Nogmaals heel erg bedankt voor onze prachtige Rite van de Baarmoeder. Ik heb me de laatste 2 dagen naast de heerlijke ervaring bij jou verder verdiept in de Rite en wat is ze prachtig. Na de inwijding voelde ik direct diepe ontroering en herkenning. Ik hoop dat meer vrouwen de weg naar jou vinden. Je bent een prachtige vrouw. Blij dat ik je heb mogen ontmoeten.” (1 september 2020)

Barbara Jansen – Dreumel, watergieter“Marleen is een krachtige vuurvrouw; liefdevol, aanwezig, alert en dienstbaar. Ze heeft een goede connectie met de ceremonie van de zweethut, waardoor ze samen met de watergieter een dragend en dienend team is voor de deelnemers van de hut. Ze stemt af, vraagt wat je nodig hebt en ontvangt feedback. Kortom; een hele fijne vuurvrouw om mee samen te werken…”

Nina Blessing- Utrecht, arts en intuïtief psychotherapeut“Marleen is een vuurvrouw die een warme krachtige bedding geeft aan de zweethut. Ze is zo verbonden met hemel en aarde en de groep dat je je gelijk heel veilig voelt in haar aanwezigheid. Ze zingt en weeft een web van liefde en vuur. Met Marleen is er gewoon geen gedoe. Ze is puur, zuiver en warm aanwezig vanuit het hart. Ik ben heel dankbaar voor haar als vuurvrouw van de zweethut van mijn jaartraining.”