Ceremonies

Het is tijd voor ceremonies lieve vrouwen! Tijd om ons te verbinden: met onszelf, onze prachtige vrouwenlichamen, onze harten, onze baarmoeders, onze yoni’s, met elkaar, met Moeder Aarde, met onze voormoeders, met de elementen (vuur, aarde, lucht en water).

En het is tijd om ons uit te spreken, onze stemmen te laten horen. Laten we delen, laten we geluid, woorden en beweging geven aan alles wat in ons leeft. Laten we onszelf en elkaar dragen en gedragen weten.

Welkom mooie zusters!Diepere bewustzijnslagen

Ik neem je in ceremonie heel graag mee naar andere, diepere lagen van bewustzijn. In het dagelijks leven neemt ons hoofd vaak zo’n grote plek in, waardoor we ons lichaam en meer subtiele lagen van ons bewustzijn niet of nauwelijks nog waarnemen. Ons hoofd verdient ook haar plek, uiteraard…maar niet de leidende plek die ze vaak krijgt. We mogen gaan leven vanuit de liefde van ons hart, de wijsheid van onze baarmoeders en de kracht van onze yoni’s. Het hoofd kan dan helpen met de praktische uitvoering…

Door middel van ceremonies wordt een heilige ruimte gecreëerd waarbinnen we kunnen verbinden met een veld dat groter en wijzer is dan wij en waar we tegelijkertijd onlosmakelijk deel van uitmaken. Bijvoorbeeld het collectieve vrouwelijk veld, het voormoeder- of voorvaderveld, het energetisch veld van de windrichtingen en krachtdieren, het veld van muziek en klank, het veld van Moeder Cacao…etc.

In de ceremonie maken we als vanzelf verbinding met deze velden, laten we ons leiden, zakken we diep in de wijsheid van onze lichamen (in het bijzonder ons hart, baarmoeder en yoni) en brengen we onszelf in door te delen wat er in ons leeft.Al mijn ceremonies bied ik zowel individueel als in groepen aan. Je kunt je aanmelden voor een groep die gepland staat, zelf aanmelden met een groep vrouwen of contact opnemen voor een individuele ceremonie.

Wombhealing ceremonies

Verlang jij ook naar verbinding met jouw diepe, innerlijke, vrouwelijke wijsheid? Wil jij jezelf bevrijden van (eeuwen-)oude patronen en meer ruimte en vrijheid ervaren? Trouw zijn aan jezelf en jouw creatiekracht vrij laten stromen? 

Je baarmoeder is een enorme krachtbron als je daar weer verbinding mee maakt… Je baarmoeder is de plek van waaruit alle creatie, in welke vorm dan ook, voortkomt. De plek van waaruit iets nieuws geboren wordt. Lees verder…

Cacao-ceremonies

Kom….laat je in een Cacao-ceremonie meenemen door Moeder Cacao, Klank & Sisterhood… Naar diepe overgave en ontspanning, naar verzachting en sensualiteit. Diep zakken in jouw lichaam, in jouw bekken en het openen van je hart… Om jezelf, de liefde en het leven te verwelkomen…je gekoesterd en geliefd te weten.

Welkom in de liefde-volle bedding van Moeder Cacao! In een cirkel van sisters… Lees verder…

Yoni healing ceremonies

Voor vrouwen die er naar verlangen om zich nog dieper te verbinden met hun vrouwelijke kracht, hun sensuele en seksuele energie als hun vrij stromende geboorterecht willen ervaren en hun creativiteit voluit willen leven.

Een diepe verbinding met je yoni, geeft je een diepe verbinding met het leven. Het leven vol te nemen en vol te ontvangen… Je te openen voor de juicyness van het leven…die te weten, diep in jou! Lees verder…

Vrouwenjaarcirkel

Ga je mee…op reis in Vrouwen-jaarcirkel? Samen de diepte van het Leven, Vrouw-Zijn en Zusterschap in duiken…? Welkom!

We komen één keer per maand samen (m.u.v. de zomervakantie). Om ons te laven aan het yin, het vrouwelijk veld, aan ons eigen vrouw-zijn en aan het contact met elkaar, zusters! De diepte in, verstillen, verdiepen, verzachten, openen en ook….vieren, expressie geven, genieten. Lees verder…

“Every woman who heals herself helps heal all the women who came before her and all those who will come after her”Caroline, Breda: “Ik heb ‘s middags een Borstweefselbehandeling met Borstpakking ontvangen en de dag daarna een individuele Wombhealingceremonie. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Marleen haar liefdevolle aanwezigheid nodigde me uit om helemaal bij mijn gevoel te komen en te voelen wat ik nodig had. Ook de massages waren heel bijzonder, het voelde heel veilig en geborgen. De dagen na de healing voelde ik dat het veel lichter is in mij, er is een last van me afgevallen die ik droeg maar die niet van mij was maar van mijn moeder, oma en grootmoeder. Inmiddels heb ik ook de eerste volle maan ceremonie ter integratie gedaan en daar werd ik zo blij van. Mooi zoals de kosmos ons de juiste mensen op ons pad stuurt om ons verder te helpen. Lieve Marleen, vanuit mijn hart stuur ik je een liefdevolle groet en wens je nog vele mooie ceremonies toe.”

Anoniem: “Marleen belichaamt voor mij veel van “het vrouwelijke” en verstaat de kunst van het vertragen en voelen, vanuit lichtheid en tegelijkertijd ook met humor, waardoor er een mooie balans in haar sessies, ceremonies en lessen ontstaat. Zij heeft de moed zich vol in te zetten voor het uitnodigen tot vertraging, het verbinden met alles wat er in je leeft, waarbij zij hulp vanuit de natuur weet te vinden en in te zetten, zoals Moeder Cacao in een krachtige ceremonie die je uitnodigt te zakken in je lijf en je hart vanuit zachtheid (meer) te openen. Daarnaast gebruikt zij diverse andere gaven, “tools” en technieken die zij met elkaar verbindt. Ze stemt zich af op wat er is en wat zich aandient vanuit een grote fijngevoeligheid. En dit alles vanuit een prettige en veilige bedding en sfeer. Een aanrader, zeker in deze tijd waarin toch best veel doorraast. Iets om jezelf te gunnen.”

Manon Abrahams, Enschede: “Een prachtige, volledige op mij afgestemde individuele ceremonie ontvangen van Marleen. Een echt cadeau om ruim 4 uur de tijd te hebben om de diepte met jezelf in te duiken in de zachte, liefdevolle, pure, holding space van Marleen. Het was heerlijk om mijn hart te openen met moeder cacao, te delen, een wombhealingmassage te ontvangen. Mijn tranen te laten stromen, samen te zingen en te zijn. Marleen, dank voor je zachte, liefdevolle zijn, dank voor je oprechte aandacht en volledig aanwezigheid. Het was voor mij de perfecte inwijding voor de nieuwe periode die ik in ga! Dank, dank, dank prachtige vrouw!”

Janneke, Boxmeer: “Twee weken geleden heb ik van Marleen de rite ontvangen, in combinatie met een Thaise bekkenmassage. Tijdens de rite en de massage, maar ook al in het contact vooraf, schept Marleen een veilige, fijne en warme sfeer waardoor het proces flink ruimte krijgt. Wat heb ik een hoop ballast los mogen laten de eerste week na de rite…. En de zeurende rugpijn die al maanden aanhield, daar heb ik sinds ik de massage ontving, geen last meer van! Dankjewel Marleen! Ik koester het bijzondere moment daar aan de mooie IJssel”

Mariken: “Ik heb bij Marleen de Rite van de Baarmoeder mogen ontvangen. Wat bijzonder! Het ritueel zelf was indrukwekkend en mooi. Marleen heeft ons er met liefde doorheen geloodst. Ook haar openheid heeft mij geraakt en zorgde voor een veilige sfeer. Ik heb de tijd ervoor en de dag zelf als heel intens ervaren. Dit was voor mij precies wat ik nodig had en Marleen was voor mij precies de juiste vrouw daarvoor. Dank je wel lieve Marleen voor jouw fijne vrouwelijke kracht en energie!”

Tessa Zwarter: “Nogmaals heel erg bedankt voor onze prachtige Rite van de Baarmoeder. Ik heb me de laatste 2 dagen naast de heerlijke ervaring bij jou verder verdiept in de Rite en wat is ze prachtig. Na de inwijding voelde ik direct diepe ontroering en herkenning. Ik hoop dat meer vrouwen de weg naar jou vinden. Je bent een prachtige vrouw. Blij dat ik je heb mogen ontmoeten.”

Barbara Jansen – Dreumel, watergieter“Marleen is een krachtige vuurvrouw; liefdevol, aanwezig, alert en dienstbaar. Ze heeft een goede connectie met de ceremonie van de zweethut, waardoor ze samen met de watergieter een dragend en dienend team is voor de deelnemers van de hut. Ze stemt af, vraagt wat je nodig hebt en ontvangt feedback. Kortom; een hele fijne vuurvrouw om mee samen te werken…”

Nina Blessing- Utrecht, arts en intuïtief psychotherapeut“Marleen is een vuurvrouw die een warme krachtige bedding geeft aan de zweethut. Ze is zo verbonden met hemel en aarde en de groep dat je je gelijk heel veilig voelt in haar aanwezigheid. Ze zingt en weeft een web van liefde en vuur. Met Marleen is er gewoon geen gedoe. Ze is puur, zuiver en warm aanwezig vanuit het hart. Ik ben heel dankbaar voor haar als vuurvrouw van de zweethut van mijn jaartraining.”