Workshops & Rituelen

Rite van de Baarmoeder

Ik ga de Rite van de Baarmoeder weer geven, op vrijdag 20 maart van 10:00-14:00u! Binnenkort volgt meer info, je kunt nu alvast aangeven dat je interesse hebt, dan mail ik je de informatie!

Voor een individuele Rite van de Baarmoeder kun je altijd contact met met opnemen, dan bel ik je en stemmen we samen af wat passend en dienend is bij jou, je wensen en verlangen. Vervolgens ontvang je van mij een concreet voorstel, zowel qua intentie, als invulling en planning. En daarna kom je naar Zutphen (of eventueel kom ik naar jou toe) voor een persoonlijke, liefdevol gedragen Rite!

Opstellingsochtend

Op zondag 26 april van 10:30-13:30u organiseer ik samen met Auke Attema een opstellingsochtend. Omdat wij deze ochtend voor het eerst samen organiseren, kost deze ochtend voor representanten maar 10 euro en als je een vraag inbrengt betaal je slechts 50 euro.

Zweethut

Als vuurvrouw sta ik regelmatig aan het vuur om dat te hoeden en draag ik bij aan de bedding van de zweethutten van watergieter Barbara Jansen bij Waaldijk15 in Dreumel. Ik sta aan het vuur op de volgende data:

  • Zaterdag 7 maart, vrouwenzweethut, thema ‘Vrouwelijke kracht’
  • Vrijdag 5 juni, volle maan vrouwenzweethut
  • Zaterdag 14 november, vrouwenzweethut, thema ‘Bevrijding’ (hoe en wanneer voel jij je vrij)
  • Woensdag 30 december, gemengde oudejaars & volle maan zweethut

Leef je eigen Wijsheid

Een dag voor vrouwen. Om samen te zijn. Om te ontspannen, je lichaam te voelen, te bewegen en diep in je bekken te zakken. Om te verwelkomen wat er gevoeld en geleefd wil worden. In zachtheid en in een vrouwelijke bedding.

Een prachtig programma bestaande uit lichaamswerk, visualisaties, systemisch werk (verbinden met je vrouwenlijn), wombhealing, adem- en stemwerk. En vooral véél vertraging en Ruimte voor Vrouw-Zijn!

Je bent welkom in Zutphen, van 10:00-17:00u, de datum ga ik binnenkort plannen! Voor koffie, thee en versnapering wordt gezorgd en de lunch is potluck.

Interesse? Meld je dan aan via het contactformulier.

Ontvang inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw authentieke vrouwkracht en eigen wijsheid!