Rite van de Baarmoeder & Wombhealing

Verlang jij ook naar verbinding met de bron van jouw authentieke vrouwkracht en diepe innerlijke wijsheid? Wil jij ook meer aanwezig zijn in jouw bekken, jouw baarmoeder, jouw basis, voel je dat je die weg te gaan hebt? Wil jij jezelf ook veel meer ruimte en vrijheid geven, om helemaal trouw aan jezelf te zijn en daar volle expressie aan te geven? Welkom bij de Rite van de Baarmoeder & Wombhealingceremonie…!


Mariken: “Ik heb bij Marleen de Rite van de Baarmoeder mogen ontvangen. Wat bijzonder! Het ritueel zelf was indrukwekkend en mooi. Marleen heeft ons er met liefde doorheen geloodst. Ook haar openheid heeft mij geraakt en zorgde voor een veilige sfeer. Ik heb de tijd ervoor en de dag zelf als heel intens ervaren. Dit was voor mij precies wat ik nodig had en Marleen was voor mij precies de juiste vrouw daarvoor. Dank je wel lieve Marleen voor jouw fijne vrouwelijke kracht en energie!”

Rite van de Baarmoeder en Wombhealing
Wombhealing Yonihealing
Rite van de Baarmoeder

Wat is de Rite van de Baarmoeder / Rite of the Womb?

De Rite van de Baarmoeder is een prachtig, bekrachtigend en ontroerend ritueel, een ritueel van vrouwen, voor vrouwen… Een ritueel dat wordt doorgegeven om ons er aan te herinneren dat we ons van lijden kunnen bevrijden, dat we onze pijn en verdriet niet hoeven op te slaan in onze baarmoeders, waardoor we onnodig lijden. Maar dat we onszelf kunnen bevrijden, door kunnen stromen en heel erg krachtig zijn!


De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan,

De baarmoeder is een plek van creatie en het doorgeven van leven.


Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen, energetisch hebben zij nog steeds een baarmoeder. Dit ritueel is voor élke vrouw van waarde. De Rite van de Baarmoeder (Rite of the Womb) is onderdeel van de Wombhealing-ceremonie en is een prachtig ritueel: een zegening, baarmoeder healing en inwijding…

Zegening

In de eerste plaats is de Rite van de Baarmoeder een zegening van jouw baarmoeder en daarmee een zegening van het diep-vrouwelijke dat in jou en in iedere vrouw wordt belichaamd en dat we ook ten diepste eren in Moeder Aarde.

Healing

Daarnaast is het een healing…een baarmoederheling…heel worden… Door alles wat in jou leeft, zowel je verlangen als je pijn en verdriet, te verwelkomen, te omarmen, te doorvoelen, te integreren. Pijn uit jouw huidige leven, uit vorige levens, uit jouw vrouwenlijn en pijn uit het collectieve vrouwelijk veld. Als puzzelstukjes haal je deze delen van je ziel weer op, die je ergens onderweg bent verloren omdat het te pijnlijk voor je was om ze te voelen. Nu is het tijd om die verloren delen stapje voor stapje te integreren. In een veilige bedding…

Een inwijding

Tenslotte is de Rite van de Baarmoeder ook een inwijding… Je wordt ingewijd in de lijn van vrouwen die dit prachtige ritueel hebben ontvangen (en doorgegeven) en als je de roep voelt kun je de Rite van de Baarmoeder hierna ook zelf doorgeven.

N.B. Ik ben geregisteerd als Womb Keeper bij The Rite of the Womb.

Steffi de Leeuw “Ik ben onwijs dankbaar voor jou, for holding the space! Jouw sterk aanvoelende aanwezigheid hielp mij enorm om me te verbinden met mezelf en ons in het midden. Ook jouw respect, begrip en luchtigheid rondom ieder gevoelswereld was erg voelbaar, wat bepaalde spanningen op een geheel natuurlijke manier doorbrak. Lieve Marleen, je hebt wat losgemaakt waardoor ons mam en ik op een dieper niveau zijn gaan verbinden. Dit is de manier hoe ik het leven wil ervaren en meer ben gaan ervaren. Thank you from my womb to yours. From my heart to yours..”


Wat een Wombhealingceremonie jou brengt…

Zoals gezegd is de Rite van de Baarmoeder en onderdeel van de Wombhealingceremonie. Deze hele dag is er op gericht om te vertragen…te vertragen…en nog meer te vertragen. Om diep in contact te komen met de wijsheid van jouw lichaam, de diepe waarheid van jouw baarmoeder en alle subtiliteiten te kunnen gaan voelen.

De ceremoniële ruimte die wordt neergezet zorgt er voor dat we ons in zekere zin ‘buiten tijd en ruimte bevinden’, waardoor je deze dag echt als een reis zult gaan ervaren. Ik begeleid je hierbij met hart en ziel, vanuit mijn baarmoeder, vanuit mijn bekken. Door diep in mijn eigen bekken aanwezig te zijn en me gedragen te weten, in mijzelf, door mijn voormoeders, in het vrouwelijk veld, door Moeder Aarde…door daar zelf diep in te rusten en te vertragen, kan ik jou ook de bedding geven die jij nodig hebt om je te kunnen overgeven. Dit is de diepste essentie van wat ik breng tijdens de ceremonie. Daarnaast zal ik je begeleiden en meenemen met o.a. lichaamsgerichte oefeningen, systemisch werk, meditaties, visualisaties, ademwerk, energetisch werk, magische muziek en met ceremoniële cacao.

De baarmoeder bevindt zich als een parel in de schaal van jouw bekken… Je baarmoeder is jouw centrum van kracht, diepe innerlijke wijsheid en creatiekracht. Jouw basis…de plek waar jij jezelf kunt dragen én waar je je gedragen weet door Moeder Aarde en het vrouwelijk veld.


Contact met jouw Levensenergie

Tijdens deze Ceremonie daal je diep af in je bekkengebied, naar je baarmoeder…de plek van waaruit wij onszelf mogen dragen en ons gedragen mogen weten. De baarmoeder is de plek van waaruit wij onszelf kunnen voeden en ons laten voeden door Moeder Aarde. Van hieruit stroomt jouw creatiekracht, jouw levensenergie door jou heen…en sta je in je eigen kracht en wijsheid in de wereld.

Heling van trauma

Behalve dat je contact maakt met jouw bron van levensenergie, maak je ook contact met je baarmoeder als de plek waar nog pijn, verdriet, onverwerkte emoties en trauma liggen opgeslagen. Waardoor de vrije stroom van onze levensenergie, onze vrouwkracht en innerlijke wijsheid blokkeert. Door wat we hebben meegemaakt… Pijnlijke menstruaties, zwangerschappen, miskramen, abortussen, bevallingen, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, misbruik.

Maar ook dat wat we te horen hebben gekregen, wat ons is ingeprint… Dat je te seksueel bent of juist niet seksueel genoeg. Dat je te uitbundig bent of juist te ingehouden. Dat je éérst voor anderen moet zorgen en dan pas voor jezelf. Dat je menstruatie vies is en dat je dat moet verbergen. Dat je te dik of te dun zou zijn. Over alles waar je schuld en schaamte over voelt… Dat alles zorgt er voor dat je je terugtrekt, minder aanwezig bent in je bekkengebied, in je baarmoeder.

En dan is er nog het collectieve trauma dat we vaak ook onbewust hebben opgeslagen in onze baarmoeders. De heksenvervolging in de 15e tot de 18e eeuw…, de collectieve onderdrukking van het vrouwelijke wereldwijd…zoveel pijn, verdriet en onmacht van moeders, dochters, zusters…

Doordat je contact maakt met je baarmoeder, kan het opgeslagen trauma ook voelbaar (én vloeibaar!) worden. Dat kan een intens proces zijn, maar de ervaring leert ook dat het steeds ‘makkelijker’ gaat, zachter, in de vrouwelijke bedding… De uitnodiging is om hierin aanwezig te blijven, in overgave aan en vertrouwen in het proces. Zodat het kan transformeren, er een alchemistisch proces kan plaatsvinden… Zoals andere vrouwen het zo treffend hebben verwoord:


Van wond naar wonder…turning poison into medicine…


Zusterschap

Deze ceremonie gaat ook over het toelaten van zusterschap. Want tot in het extreme onafhankelijk (willen) zijn is een traumaresponse… We hebben contact met anderen nódig. En we zijn met álles verbonden: mensen, dieren, planten, schimmels, planeten, Moeder Aarde, sterren, stenen…alles is bezield, we staan niet los van elkaar… Tijdens deze Wombhealingceremonie ga je daarom ook ervaren hoe het is om je over te geven aan de bedding van het vrouwelijk veld…om te ervaren wat zusterschap is, welke pijn dat wellicht nog raakt in jou en hoe helend het is zusterschap toe te laten. Wat is jouw verlangen daarin en hoe is het om je gedragen te weten door één of meerdere zusters… Elkaar te zien, te her-kennen en te eren.

Moeder Cacao

Cacao is één van mijn grote liefdes en ik werk dan ook heel graag met haar tijdens de Wombhealingceremonie. Ze brengt een hele zachte, warme en liefdevolle bedding, zorgt er voor dat je nog dieper in je lichaam kunt zakken en daar vele subtiliteiten gewaar kunt worden. Het opent je hart, laat je liefde en compassie vrijer stromen, voor jezelf, voor je zusters en voor álle kinderen van Moeder Aarde.

Afhankelijk van intenties en energie, maak ik de cacao klaar met meer verwarmende kruiden als gember, kurkuma en kaneel, met meer verkoelende kruiden als munt en thijm of met meer verzachtende en openende bloemen als roos, kamille en blauwe lotus.

Henrieke Schoenmakers, Zutphen: “Ik ben heel erg dankbaar dat ik heb mogen deelnemen aan de Wombhealingceremonie & Rite van de Baarmoeder. Ik voelde voorafgaand aan de dag ineens heel erg veel weerstand en boosheid bij mijzelf ontstaan die ik totaal niet kon plaatsen. Na het systemische ritueel van de vrouwenlijn weet ik wel waar dat vandaan kwam! Dit heeft echt een diepe indruk op mij achtergelaten. Ik voelde mij erg gezien en geraakt. Ook Moeder Cacao heeft mij diep van binnen geroerd. Wat een wonderlijke ervaring en beleving! Het maakte stukken in mij los die erg vast zaten. Het samen zijn met vrouwen is zo mooi en zo krachtig en voor mij tegelijk niet zo vanzelfsprekend helaas. Ik heb de hele dag echt als zeer waardevol ervaren. Dank voor de warme, veilige bedding die werd geboden en je zeer kundige begeleiding!”Programma Rite van de Baarmoeder & Wombhealingceremonie

De Wombhealingceremonie bestaat uit een aantal rondes, die vloeiend in elkaar overgaan…

 • Aankomen en openen van de ceremonie
 • 1e ronde: delen, sharing, jezelf inbrengen
 • 2e ronde: drinken van en verbinden met ceremoniële cacao
 • 3e ronde uitwisseling met je zusters/systemisch ritueel (met de vrouwenlijn)
 • 4e ronde: innerlijk werk (vrijgeven & creëren)
 • 5e ronde: Rite van de Baarmoeder bij het water
 • 6e ronde: delen, sharing, dankbaarheidsritueel met bloemen & kruiden
 • Afronding en sluiting van de ceremonie


Door jouw baarmoeder stroomt de creatiekracht en de (seksuele) levensenergie van jouw hele vrouwenlijn. Vanuit jouw baarmoeder ben je diep verbonden met de baarmoeder van Moeder Aarde, je mag je door haar laten dragen en voeden. Vanuit jouw baarmoeder ben je diep verbonden met de Kosmische Baarmoeder…daar waar alle leven uit voortgekomen is… Én door je baarmoeder ben je verbonden met het vrouwelijke vrouwelijk collectief, het gehele vrouwelijk veld... Kun je voelen hoeveel weten en wijsheid er in jouw baarmoeder zit…?


Data, kosten een aanmelding…

 • Vrijdag 21 april, 10:00-17:00u, Wombhealingceremonie met Cacao & Rite van de Baarmoeder, €99,- p.p. (Wachtlijst), in Voorst.
 • Vrijdag 16 juni 10:00-17:00u, Wombhealingceremonie met Cacao & Rite van de Baarmoeder, €99,- p.p. (max. 6 deelnemers), in Voorst.

 • Ik geef een Wombhealingceremonie & Rite van de Baarmoeder ook graag op verzoek: individueel of voor vrouwen die dit samen willen ervaren. Om het ritueel op jou/jullie persoonlijk af te stemmen vindt er vooraf een telefonische intake plaats. Een individuele Wombhealingceremonie met Womb-massage, een ritueel met je Vrouwenlijn en Cacao duurt ca. 6 uur en kost 295,-.

Je baarmoeder is de plek van waaruit iets nieuws geboren wordt, van waaruit nieuw leven en alle creatie, in welke vorm ook, ontstaat. Je baarmoeder is de plek van waaruit jouw moeder jou het leven heeft doorgegeven en de plek van waaruit jij jezelf keer op keer opnieuw geboren kunt laten worden…

Anna-Gaia, Huissen: “Op de dag voor Kerst bracht ik de hele dag door met Magdalena voor een Wombhealingceremonie. Ze nam alle tijd, nergens haast gevoeld, een schema of programma dat afgewerkt moest worden. Ik voelde alleen maar koestering, liefde, welkom en veiligheid! Diep ontroerd door haar zang en gitaarspel die door de hele dag steeds een deel bekrachtigde. Een krachtige en zeer helende dag waarna alles nieuw voelt. Tijdens de wombmassage kon ik op het diep niveau transformeren en vooral loslaten dat waar ik al zo lang mee bezig ben. Intense dankbaarheid voor dit alles.” 

Caroline, Breda: “Dit was precies wat ik nodig had om een donker gedeelte uit mijn vrouwenlijn te kunnen helen. Ik heb ‘s middags een Borstweefselbehandeling met Borstpakking ontvangen en de dag daarna een individuele Wombhealingceremonie. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Marleen haar liefdevolle aanwezigheid nodigde me uit om helemaal bij mijn gevoel te komen en te voelen wat ik nodig had. Ook de massages waren heel bijzonder, het voelde heel veilig en geborgen. De dagen na de healing voelde ik dat het veel lichter is in mij, er is een last van me afgevallen die ik droeg maar die niet van mij was maar van mijn moeder, oma en grootmoeder. Inmiddels heb ik ook de eerste volle maan ceremonie ter integratie gedaan en daar werd ik zo blij van. Mooi zoals de kosmos ons de juiste mensen op ons pad stuurt om ons verder te helpen. Lieve Marleen, vanuit mijn hart stuur ik je een liefdevolle groet en wens je nog vele mooie ceremonies toe.”

Manon Abrahams, Enschede: “Een prachtige, volledige op mij afgestemde individuele ceremonie ontvangen van Marleen. Een echt cadeau om ruim 6 uur de tijd te hebben om de diepte met jezelf in te duiken in de zachte, liefdevolle, pure, holding space van Marleen. Het was heerlijk om mijn hart te openen met moeder cacao, te delen, een wombhealingmassage te ontvangen. Mijn tranen te laten stromen, samen te zingen en te zijn. Marleen, dank voor je zachte, liefdevolle zijn, dank voor je oprechte aandacht en volledig aanwezigheid. Het was voor mij de perfecte inwijding voor de nieuwe periode die ik in ga! Dank, dank, dank prachtige vrouw!”

Sita ter Horst Wat een mooie, krachtige en diep vrouwelijke space creëert Marleen voor haar ceremonies en healings. Ik heb een bijzondere ervaring gehad tijdens een Rite of the Womb ceremonie en womb healing. Ze werkt heel intuïtief in het geven van een womb-massage, en ik voelde haar aanwezigheid volledig bij mij zodat ik echt kon zakken. Ik kon voelen dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van deze rituelen – dat ze het echt belichaamt. Dit maakte dat ik me compleet veilig voelde in de ruimte.”


Overgangsritueel

De Rite van de Baarmoeder kan op ieder moment in het leven van een vrouw passend zijn, ‘gewoon’ omdat je voelt dat het NU het moment voor jou is om dit ritueel te ervaren en te ontvangen. Én het is een prachtig ritueel om een ‘overgang van iets ouds naar iets nieuws’ te markeren en bekrachtigen:

 • Je gaat trouwen,
 • Je wilt zwanger worden of bent zwanger (of om juist te bekrachtigen dat je geen moeder zult worden, maar er iets anders uit jou geboren mag worden!)
 • Je bent moeder geworden,
 • Je bent in de overgang (of die zit er aan te komen),
 • Je wordt geopereerd aan je baarmoeder (of misschien wordt je baarmoeder verwijderd),
 • Je bent gescheiden,
 • Je wilt van werk veranderen,
 • Je verjaardag vieren…het vorige jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen,
 • Je wilt écht trouw zijn aan jezelf en dit in een ritueel bekrachtigen,
 • Je wilt je vrouwenlijn eren en jouw plek hier bewust in innemen,
 • Je dochter wordt 18, gaat uit huis, gaat trouwen, is zwanger…en deze nieuwe fase wil je bewust met haar vieren en bekrachtigen. 
 • Je hebt eigenlijk altijd vanuit een bepaalde energie geleefd die jou nu niet meer dient, je wilt nu veel meer vanuit je eigen basis, bekken, wijsheid en zachte kracht gaan leven en dit bekrachtigen…

Meer achtergrondinformatie over de Rite van de Baarmoeder / Rite of the Womb, vind je ook op The Rite of the Womb.


Een helende en bekrachtigende reis…

De Rite van de Baarmoeder & Wombhealingceremonie is een reis. Een reis die je maakt met jezelf en samen met één of meer andere vrouwen…

 • …waarin je op een diepe laag contact maakt met jezelf, met jouw lichaam en ziel, een uitnodiging tot diepe belichaming en bezieling…
 • …met de voormoeders, het grote Voormoederveld, de 13 Grootmoeders (verbonden met de 13 manen en onze 13 menstruatiecycli in een jaar) en ook met de voormoeders uit jouw Vrouwenlijn…
 • …in verbinding met de elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur. Earth my Body, Water my Blood, Air my Breath and Fire my Spirit….
 • …naar de diepte van jouw bekken, jouw baarmoeder en naar het diepe donker van Moeder Aarde… Om daar aanwezig te zijn, te doorvoelen, ruimte te geven en te verstillen…
 • …met muziek die de ziel raakt…healing met klank en met stilte…
 • …om jezelf vrij te geven, te gaan staan, mdat het zó nodig is! Voor jezelf, voor de voorgaande generaties én de volgende generaties… Jij wordt écht uitgenodigd om jouw plek in te nemen, hier op Aarde.

Karito García Carbajal “De Rite of the Womb was een kado dat ik mocht ontvangen. Ik ben dankbaar dat mijn weg gewezen werd naar Marleen, zij was de juiste persoon voor mij om het te begeleiden. Ik voelde me op mijn gemak bij haar, alsof we elkaar al lang kenden…zij is warm en verwelkomend. Verder was alles goed georganiseerd en uitgelegd, dat voelde fijn. Ik zou het zeker aanraden aan alle vrouwen die geïnteresseerd zijn in heel worden. Dit voelde voor mij full circle. Bedankt y hasta pronto Marleen!”Blogs over de Wombhealingceremonie & Rite van de Baarmoeder

Over deze ceremonie en over het verbinden met de baarmoeder heb ik ook een aantal blogs gescheven.


Evelyn Sanders Het was een heerlijke dag (Wombhealing & Rite van de Baarmoeder met Cacao). Wat heerlijk ook om voor dit ritueel een ééndaagse ceremoniedag vol intenties ruimte te geven. Ik heb me heerlijk voelen zakken in mijn bekken in de sfeer waarin bedding is voor magie en eigen processen. Speciaal was ik onder de indruk van de opstelling (systemisch ritueel van de vrouwenlijn) waarin Marleen zuiver en mooi dingen teruggeeft die je mag ontvangen. En ja de muziek, die vind ik echt heerlijk!”

Eva van der Stoop-Wortelboer “Wat een bijzondere ervaring en erg dankbaar dat ik de Rite van de Baarmoeder mag meemaken onder de begeleiding van Marleen Bosch. Ik voel me prettig en welkom bij Marleen. Een krachtige ook tegelijkertijd zachte en warme ritueel waar mijn vrouwelijke energie (makkelijker) naar boven komt en dat ik (meer) met mijn diepe zelf kan verbinden.”

Kathelijne van Beek, Deventer De Rite van de Baarmoeder was echt een magische reis om samen met 3 vriendinnen te maken in mijn eigen praktijk. Het overdragen van de Rite deed Marleen aan de IJssel en het waaide en regende, maar het deed ons niets, het voelde kloppend, alles was pijn deed mocht wegwaaien met de wind en wegvloeien met de regen en de IJssel. Het was ook een intense middag met pijn en verdriet wat omhoog kwam en nu voel ik me hierin meer geland en rustig. De komende 13 manen ga ik me nog meer met de creatiekracht van mijn baarmoeder verbinden en wie weet ga ik hem dan zelf weer doorgeven aan andere vrouwen. Op 18 juni geeft Marleen er weer een in haar eigen ruimte in Zutphen, ik kan dit alle vrouwen van harte aanbevelen. Marleen betovert je met haar muziek, stem en wijsheid.”

Joyce Berenschot, Apeldoorn- “Gisteren heb ik de Rite of the Womb ceremonie gedaan bij Marleen. Wat een prachtige en waardevolle dag. Marleen geeft de Rite op een hele fijne plek waar je je meteen thuis voelt en waar je heel erg de connectie voelt met de natuur. Ze doet het met zoveel liefde en passie, dat is meteen voelbaar. Dank je wel lieve Marleen voor deze onvergetelijke dag. Ik ben je ontzettend dankbaar.”

Sascha Koershuis, Deventer – “Marleen heeft ons ingewijd in de rite van de baarmoeder. Hoe zij de heilige ruimte inricht, aanvoelt wat nodig is en zowel deelneemt als leidt heb ik als zeer helend ervaren. Het was een bijzonder verdiepende en verbindende middag.”

Stephanie Sijbesma, Zutphen – “Kortgeleden heb ik de Rite van de Baarmoeder bij Marleen bijgewoond. Wat een mooie vrouw is zij en wat een fijne plek om de Rite te mogen ontvangen. Marleen creëert echt ruimte om er te mogen zijn, precies zoals je bent. Je mag gehoor geven aan je eigen behoeften en proces. De Rite voelde als een inwijding en een startsein om nog meer thuis te mogen komen in Moeder Aarde, in mijn lichaam, mijn vrouwelijkheid, mijn sensualiteit en seksualiteit. Dankjewel, Marleen, voor deze bijzondere dag.

Bianca van der Sanden, Schaijk: “ Dank je wel Marleen! Zoveel warmte. Ik voel me echt gezien door jou. Met het prachtige ritueel aan de IJssel en mijn drum die gehoord mocht worden is er wat open gegaan in mij. Dank je wel voor jouw veilige bedding. Lieve groet, Bianca”

Janneke, Boxmeer: “Twee weken geleden heb ik van Marleen de rite ontvangen, in combinatie met een Thaise bekkenmassage. Tijdens de rite en de massage, maar ook al in het contact vooraf, schept Marleen een veilige, fijne en warme sfeer waardoor het proces flink ruimte krijgt. Wat heb ik een hoop ballast los mogen laten de eerste week na de rite…. En de zeurende rugpijn die al maanden aanhield, daar heb ik sinds ik de massage ontving, geen last meer van! Dankjewel Marleen! Ik koester het bijzondere moment daar aan de mooie IJssel” 

Tessa Zwarter: “Nogmaals heel erg bedankt voor onze prachtige Rite van de Baarmoeder. Ik heb me de laatste 2 dagen naast de heerlijke ervaring bij jou verder verdiept in de Rite en wat is ze prachtig. Na de inwijding voelde ik direct diepe ontroering en herkenning. Ik hoop dat meer vrouwen de weg naar jou vinden. Je bent een prachtige vrouw. Blij dat ik je heb mogen ontmoeten.”

Esther Segers, Hillegom: “Ik heb bij Marleen de Rite van de Baarmoeder ontvangen. Het was een hele fijne, diepe ervaring waarbij Marleen de tijd nam en de ruimte gaf voor alles wat er op dat moment ontstond. Ik heb me nog nooit zo mooi en sterk vrouw gevoeld. Marleen gaf ruimte voor heling, voor verbinding en voor creatie. De rituelen, symbolen, visualisaties en de rite zelf waren heel mooi in balans en Marleen leidde de hele dag met aandacht en oog voor detail.”

Mylène van Koeveringe, Utrecht: “Dankjewel voor de hele mooie avond die wij met jou mochten delen. We hebben de rite en het samenzijn als heel bijzonder ervaren en zijn dankbaar voor deze verdieping in onszelf en met elkaar. Het is zo ongelooflijk waardevol en helend om deze verbinding met elkaar te voelen, te mogen vieren, te voelen en te verdiepen. Je hebt ons door jouw zachte aanwezigheid, deskundigheid, vrouwelijkheid ons niet alleen op ons gemak gesteld, maar ook de ruimte gegeven om datgene wat er gedeeld en geheeld mocht worden, te laten zijn. Nogmaals dank!”