Bewust Zijn,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Sisters from all times and all places…

I bow for you…I sing for you…I dance for you…I cry for you…I laugh for you…I am you and you are me…

Into the Womb…de eerste Wombhealingceremonie van dit jaar was een individuele, met behalve sharings, een systemische ritueel van de vrouwenlijn en de Rite van de Baarmoeder, ook een Womb-massage…

What a blessing…

Zó mooi om samen met een prachtige wijze sister in deze sacred ruimte te verblijven. Zo voelbaar…de zachtheid, de liefde, de wijsheid…stromend…

Een paar dagen later mocht ik zelf op een nog diepere laag voelen en aankijken wat er nog in mijn baarmoeder lag opgeslagen… Zo’n verharde pijn (ik ken mijn buik als zacht, maar nu werd er een hele harde laag voelbaar)… De pijn van de vrouwen, zusters, die op de brandstapel zijn beland. Die pijn willen verzachten…door daar een deel van weg te nemen en zelf op te slaan…in mijn baarmoeder…

Dankzij het drummen en zingen van een dierbare zuster kwam daar wat ruimte en verzachting in…maar uiteindelijk was duidelijk de boodschap én de uitnodiging dat mijn eigen drum gehoord wilde worden en mijn eigen stem expressie mocht geven. Zucht….wat een bevrijding…

Sisters from all times and all places…

I bow for you…I sing for you…

I dance for you…

I cry for you…

I laugh for you…

I am you and you are me…

Wil je ook een Wombhealingceremonie ontvangen? Individueel, met een groepje vrouwen (zus, moeder, dochter, oma, tante, vriendin…), óf aansluiten in een Wombhealingceremonie die reeds gepland staat? Lees hier de mogelijkheden…