Bewust Zijn,  Rituelen,  Vrouw Zijn

DE HORDE VAN VROUWELIJKE ONTWAKERS IS AANGEKOMEN

‘Er is een groep vrouwen die nu naar voren treden als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. De vrouwen die gevraagd worden om deel uit te maken van deze beweging, reageren al jaren op een innerlijke roep. Wat deze vrouwen gemeen hebben, is een diepe drang om de mensheid te herinneren aan wat verloren is gegaan: toewijding aan de Goddelijke Moeder en al Haar Krachten van heling, genade, mededogen, vertrouwen, intuïtief weten en hart-gecentreerd bewustzijn.


Elke vrouw zal een unieke rol spelen in dit Plan, maar ze delen allemaal een gemeenschappelijk thema in termen van wat ze moeten bijdragen aan het bewustzijn van onze planeet.

De transformerende kracht van een vrouw die in contact staat met haar goddelijke essentie is iets dat niet langer kan worden verworpen, ontkend of afgewezen. Vrouwen over de hele wereld hebben ervoor gekozen om hier in dit leven geboren te worden – om hun hart opnieuw te riskeren – om de broodnodige, dringende heling te brengen naar een planeet in crisis.

Elke vrouw die dit heilige contract heeft (om haar aangeboren helende codes van vrouwelijke kracht weer terug naar vol bewustzijn op aarde te brengen), heeft een behoorlijk proces te verduren wanneer ze opnieuw met de diepe weerstand tegen de Godin en alles waar ZIJ voor staat geconfronteerd wordt.

O ja, deze vrouw realiseert zich al vroeg haar eigen ‘her-ontwaken’. Ze mogen me hier niet. Mijn kracht bedreigt hen. Toen ik hier de laatste keer was, verminderde ik mijn waarheid om niet de aandacht te vestigen op wie ik werkelijk ben. Ik leerde snel dat mijn heilige energie niet acceptabel is op deze planeet. Ik realiseerde me dat het anderen duidelijk ongemakkelijk maakte: het reflecteerde te veel de waarheid terug naar hen, lieten ze naar zichzelf in de spiegel kijken en bracht hun Schaduw Zelven allemaal te snel aan het licht.

O ja, deze Vrouw herinnert het zich.

Ik heb onlangs tijdens mijn reïncarnaties hier besloten dat ik mijn eigen krachten zo zou verminderen om mezelf toe te staan voor lief genomen te worden, niet gerespecteerd, onteerd en weg gezet door anderen. Ik besloot dat het te beangstigend was om anderen mijn glorie en pracht te laten zien, dus verstopte ik me in toxische, ontkrachtende en zelfs relaties vol misbruik.

O ja, deze Vrouw herinnert het zich – ik stond toe dat mijn lichaam, hart en Geest werden geschonden en beschaamd, gewoon opdat ik de status quo niet in gevaar zou brengen. Ik deed alsof ik ‘niemand’ was, zodat al die ego-gedreven, comateuze zielen om me heen het gevoel zouden krijgen dat ze echt de controle hadden, dat ze de antwoorden echt wisten, dat ze echt alle oplossingen hadden.

O ja, deze vrouw herinnert zich, geen wonder dat ik hier niet naar terug wilde.

Hier vonden grote wreedheden plaats tegen de Vrouwelijke Ziel. Ik was een primaire ontvanger van de enorme wonden tegen de Spirit van de Godin. Ik heb te veel verdragen door toedoen van afgesloten, doodsbange, koude mensen met een gesloten hart die diep werden bedreigd door het Alziende Licht van het Universum.

Vóór de reïncarnatie in dit leven hadden al deze vrouwen een gesprek met de Grote Godin. Zij herinnerde hen eraan dat hun Zielen de sterkste waren die in de Kosmos bestaan. Ze herinnerde hen eraan dat zonder hun Liefde, zonder hun Helende Aanwezigheid, zonder hun Uitstraling en vermogen om Door de Sluier van Illusies heen te kijken, de aarde zou sterven.

De Vrouwen protesteerden.

In elk gesprek met de Grote Godin brak elke vrouw in oncontroleerbare tranen uit en schudde tot ze niet meer kon praten. Laat me alsjeblieft, alsjeblieft niet daarheen teruggaan. Niet op dit moment. Niet nu alles zo dicht, zo laag, zo verdraaid, zo angstig is. Laat me niet waden door de modder en een moeras van een mensheid die zo geworteld is in het ego.

Het grote aantal gesloten hart chakra’s is ontmoedigend, Grote Moeder. We kunnen de trauma’s niet nog een keer psychisch doorstaan. We willen in de sterren blijven, in de Grote Etherische Tempels blijven, voor altijd in het Licht rusten. We zijn moe.

Nee, zei de Grote Moeder met liefde en vastberadenheid.
Nee, zei de Grote Godin met ogen van inzet en toewijding.
Nee, sprak de Grote Universele Shakti, met een hart vol vertrouwen en geloof.

IK GELOOF IN JOU. JE BENT STERK, MATELOOS STERK. JE HEBT WAT ER NODIG IS. IK BEN ALTIJD MET JE, EN ZAL NOOIT VAN JE ZIJDE WIJKEN.

Ik zal mijn afgezanten naar je sturen wanneer de Tijd in je aardse leven is aangebroken om deze Missie terug te vorderen. Vanaf dat moment zal alles in je Leven veranderen. Je zult het verdriet weer aanraken, je zult de zorgen weer aanraken, je zult de woede weer aanraken, je zult opnieuw de verloren Zielen aanraken die rouwden om je vertrek. Maar deze keer zul je vanuit diep in jezelf de Kracht putten om een noodlijdende, zieke mensheid naar gezondheid te leiden. Je zult de vrienden, collega’s, partners en zielenfamilies vinden om je op de been te houden wanneer de energieën ruig worden.

Het belangrijkste is dat je MIJN LICHT, MIJN STEM, MIJN LEIDING voelt op welke manier je het ook nodig hebt.

Je zult geweldige werken van transformatie en genezing creëren op deze verzwakte planeet, genaamd Aarde. En Ze zal weer je Thuis worden, voor een tijdje. Je zult je opnieuw verbinden met de liefde die diep in het Middelpunt van de Aarde wordt vastgehouden, en je zult worden geleid hoe je je genezingsmethoden het meest effectief kunt gebruiken.

Laat Je niet beïnvloeden door de angst die wordt opgewekt bij anderen die de kracht van jouw Licht niet kunnen weerstaan. Je zult een geweldige heling bewerkstelligen in iedereen die door jou wordt aangeraakt, terwijl je zelfs vonken van een nieuw ontwaken veroorzaakt, terwijl je voort gaat. Je zult je leven op Aarde deze keer geëerd, gerespecteerd en gevierd beëindigen. Dit zal in jullie allemaal een geweldig moment van Zielenresolutie markeren. Er zal vergeving zijn, omdat degenen die je eerder pijn hebben gedaan, naar je zullen worden aangetrokken om het goed te maken. Dit is een krachtig onderdeel van hun eigen karmische reis. Degenen die je in de steek hebben gelaten in tijden van vervolging, zullen je opnieuw opzoeken en opnieuw verbinding maken met grote liefde en zielen hereniging.

Je moet deze boodschap vandaag horen, want de Horde Zusters die nu hier zijn verzameld, staan klaar om vooruit te gaan. Er komen dagelijks nieuwe richtlijnen van de Grote Moeder. Er vindt nu een geweldige verbinding plaats, aangezien de Horde Vrouwelijke Lichtdragers de Aarde omcirkelt met hun Liefde. Ze zijn teruggekeerd, zoals beloofd, en ze zullen hun plicht doen. Bereid je voor op het verbreken van de stilte, terwijl duizenden en duizenden Spirituele Vrouwelijke Krachtpatsers hun stem vinden. Dit is altijd verordend.’

Bron: Sophie Bashford, Sacred Wild Woman Medicine – Artist: Autumn Skye – Via Stella Fairbairn – Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life