Borsten,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Borst-oliën

Laatst was ik bij mijn oh zo lieve en dierbare vriendin Maaike, om bij te kletsen, te knuffelen, te genieten van Samen Zijn, bamboe-koffietje en chocolade erbij en….om proefjes te maken voor 2 heerlijke borst-oliën. 

Maaike heeft een prachtig bedrijf waarin ze aromatherapie en Ayurveda samenbrengt. Dit doet ze met heel veel kennis, toewijding, afstemming, gevoeligheid én magie! (www.floraprana.nl)

Ik had haar gevraagd om voor de borstweefselbehandelingen en borstpakkingen die ik geef 2 borst-oliën te ontwikkelen…

1) Een borst-olie ter ondersteuning bij gevoelige en/of pijnlijke borsten (door mij Zuivering gedoopt).

Maaike: “De verschillende oliën die we voor deze borst-olie hebben gebruikt zijn zuiverend. Ze helpen blokkades op te heffen en afvalstoffen af te voeren. Zowel fysiek als emotioneel.”

2) Een borst-olie om een diepe liefdevolle verbinding met je borsten uit te nodigen (door mij Liefde-volle Borsten gedoopt). 

Maaike: “Deze olie is een hele zachte, lieve olie geworden. Een hartopener die je laat verbinden met jezelf en je vrouwelijkheid.”

De afgelopen tijd heb ik deze oliën zelf getest. “Zuivering” was meteen helemaal fijn, klopte helemaal. “Liefde-volle borsten” mocht nog wat voller….daar is nog wat Roos aan toegevoegd en zo nóg liefde-voller geworden! 

Ik ga deze oliën gebruiken na een Borstweefselbehandeling of een Borstpakking én je kunt ze ook bij me bestellen!

Zoveel liefde, heling en toewijding….wat een rijkdom!