Cacao,  Ceremonies,  Music Medicine,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Cacao en Sisterhood…wat een Wijsheid!

Ohwww, wat een heerlijkheid, Cacao en Sisterhood…wat een wijsheid…als we als zusters samenkomen!

De zaadjes van licht die gepland zijn, die mee gaan de winter in. De wijsheid die gepland is en de komende maanden gekoesterd zal worden.

  • Dat de weg niet ‘omhoog’ is, naar het licht en de kosmos toe, verdwijnend uit ons lichaam en van de Aarde weg. Maar juíst dat licht ín ons lichaam en naar de Aarde toe te brengen.
  • We zijn niet hulpeloos, niet overgeleverd aan….er is altijd iets wat we kunnen doen…en als je de situatie niet kunt veranderen kun je in ieder geval veranderen hoe jij daar zelf mee omgaat, hoe je je er mee verbindt.
  • We zijn zó welkom! Onze voorouders hebben al hún werk verricht, hun levens geleefd, het leven steeds weer doorgegeven, waardoor wij hier nu zijn…en onze voorouders staan achter ons, zó steunend, zó dankbaar, zó verwelkomend.
  • Rust, rust, rust….uit de rush!! Het is niet gek als je geen energie meer hebt voor van alles en nog wat….de beweging is naar binnen toe, ons berenhol in… Hmmmm….ik rol me nog een keer om!
  • We mogen alle liefde die we aan anderen geven óók aans onszelf geven….onszelf helemaal te omarmen en toe te staan, ruimte te geven aan alles wat in ons leeft. Onze schoonheid te omarmen.
  • Elkaar te zien…jezelf te laten zien…elkaar aan te raken…je te laten aanraken…helemaal te ontvangen…wat een oefening… Wat een uitnodiging om steeds het hart weer te openen en helemaal trouw te blijven aan onszelf, en daarmee ook aan de ander. Alleen dan! Want als jij jezelf verlaat…wie maakt er dan contact… Als jij er niet écht bent kun je ook niet écht contact maken met de ander. Dat te zien, te erkennen, precies vanaf de plek waar jij nu bent…waarachtig!

En dat alles in de warme, liefde-volle, hart-openende bedding van onze Beloved, Mamita Cacao! Wat een genot, wat een zaligheid!

Wat een zegen om dit samen met mijn lieve zuster Evelyn Sanders van Summeren de wereld in te brengen!

Welkom op zondag 19 maart…voor méér Cacao en Sisterhood!