Systemisch Werk

Door systemische coaching, adem- en lichaamswerk, mindfulness en rituelen krijg je meer bewustzijn over de overtuigingen en patronen van waaruit je beweegt. Overtuigingen die je vaak al heel lang bij je draagt. En je hebt ze zo geïntegreerd, ze zijn zo onderdeel van jou geworden, dat je je er vaak niet eens bewust van bent. Niet van die allerdiepste, onderliggende overtuigingen. Maar je wordt er wel steeds door getriggerd. In je dagelijks leven, in vriendschappen, op je werk en natuurlijk met je kinderen als je die hebt en met je geliefde.

Het is zo belangrijk om je bewust te worden van die patronen. Want zolang ze onbewust zijn word je dáárdoor geleid en niet door je eigen-wijsheid. Je blijft dan steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. In je hoofd heb je al zó vaak de beslissing genomen om het nu écht anders te gaan doen. Maar die patronen laten zich niet op wilskracht doorbreken. Ze dienen gevoeld, gezien, geëerd, geïntegreerd en getransformeerd te worden.

In mijn coachingssessies werk ik daarom vooral op het niveau van het lichaam en de ziel. Het hoofd wordt daar liefdevol in meegenomen, want dat wil zo graag begrijpen, controle houden. Maar de essentie is voelen, doorleven, bewegen en dat gaat via het lichaam en de ziel. Zodat het onbewuste bewust gemaakt kan worden. Daardoor kunnen er diepgaande transformaties plaatsvinden. Kun je werkelijk contact gaan maken met jouw basis, jouw eigen grond. Dat is zó belangrijk, grond onder je voeten, veiligheid! Dan kun je steeds meer voelen, je lichaam steeds meer bewonen en je hart openen. Dan kan de liefde en het leven door je heen stromen en kun je keuzes gaan maken en leven vanuit liefde en authenticiteit, dat belichamen. Vanuit jouw eigen-wijsheid.

Systemische coaching brengt beweging op de laag van de ziel geeft diepe inzichten. Dit geeft vrijheid. Een lichaamsgerichte sessie opent je voor de wijsheid van je lichaam. Wat wil er gevoeld worden? Waar zit het vast en mag er zachtjes geopend worden? Als vrouwen hebben we veel pijn, verdriet en andere emoties opgeslagen in onze buik en bekken, dus daar ga je vooral contact mee maken en dat verbinden met je hart. Het contact maken met je lichaam en dat verder openen, zorgt er tevens voor dat de beweging uit de systemische sessie wordt geïntegreerd en tastbaarder wordt, het te belichamen. Met een ritueel geef je tenslotte nog een hele krachtige intentie mee aan je verlangen en open je je voor wat zich vervolgens zal aandienen. Mindfulness zit overal doorheen verweven, om bewust liefdevol aanwezig te blijven in het moment en alles te voelen wat er gevoeld wil worden. 

Door zo op verschillende lagen te werken wordt de ervaring meer doorleefd, gevoeld en geïntegreerd. Dit bekrachtigt de beweging en maakt daadwerkelijke verandering mogelijk.

Systemische coaching (1 sessie)
€69
Systemische coaching
 
 
 
Systemische coaching en Lichaamswerk (3 sessies)
€195,-
1. Systemische coaching
2. Lichaamswerk (massage, healing, klank- en ademwerk)
3. Afsluitende sessie, in overleg systemisch, lichaamsgericht of een ritueel
 
Systemische coaching, Lichaamswerk en Ritueel (4 sessies)
€250,-
1. Systemische coaching
2. Lichaamswerk (massage, healing, klank- en ademwerk)
3. Individuele Wombhealing/Rite van de Baarmoeder
4. Afsluitende sessie, in overleg systemisch, lichaamsgericht of een ritueel

Is dit voor jou het moment om een coachingssessie of coachingstraject bij mij te starten? Klik dan op de button ‘Ik heb interesse’ of stuur rechtstreeks een mailtje naar info@ruimtevoorzijn.nl en ik neem contact met je op!

Nicolette Scholtens: “Ik heb Marleen gevraagd om op afstand een tafelopstelling te doen om te kijken naar een vraag die ik had. De vraag is waarom Marleen? Is het handig om dit aan een vriendin te vragen? Het antwoord in dit geval is ja. Omdat het wat te vertellen had over een dynamiek waar zij iets in representeerde. En dan is het mooi om te ervaren hoe ze op een professionele en sensitieve manier hiermee omgaat. Precies hetgeen ik ook in haar waardeer, ze kan goed naar een ander kijken en ze neemt zichzelf hierin ook mee. Ze staat niet boven je, maar naast je. Dus van harte aanbevolen!”

Jolanda Koen: “Ik heb bij Marleen drie sessies gedaan waarvan de eerste een systemische was en de andere twee lichaamsgericht. Vooral de combinatie hiervan heb ik als heel sterk ervaren, de systemische sessie brengt op bijzondere en mooie manieren veel inzichten in het vraagstuk waar ik in mezelf steeds tegen aan liep. Door de verschillende werkwijzen kon ik het zowel zien als voelen, dat was heel bijzonder. Marleen geeft veel ruimte, kijkt mee met gevoel en weet de juiste vragen te stellen om bij de kern te komen. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van de situatie en hierdoor bepaalde zaken kunnen afronden voor mezelf. Marleen haar manier van werken is heel liefdevol en respectvol en met heel veel rust en aandacht. Bij de lichaamsgerichte sessie kon ik echt voelen dat het haar kracht en gave is om je te helpen je aandacht in en bij jezelf te brengen, ik was echt aanwezig in mijn lichaam. Dit heeft mij doen beseffen en laten voelen hoe fijn dat is en ook dat ik daar niet altijd ben. De coachingsessies bij Marleen hebben mij bewustzijn en helderheid gebracht. Dit zorgde voor beweging, dat het los komt en dat geeft ruimte waardoor ik weer verder kon.”

Nadine Schartz, Harmelen: “Marleen straalt zoveel rust en zachtheid uit; je voelt je meteen al ontspannen, nog voordat de sessie is begonnen. Kon me heerlijk overgeven aan haar helende handen en energie. Een echte aanrader als je een moment voor jezelf wilt. Ik voelde me heerlijk gereinigd en opgeladen!”

Ontvang inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw authentieke vrouwkracht en eigen wijsheid!