Borsten,  Rituelen,  Vrouw Zijn

BORST-OLIËN…’ZUIVER’ en ‘LIEFDEVOL’

Een tijdje geleden vroeg ik mijn lieve vriendin Maaike Vonder (van Floraprana) om twee borst-oliën voor mij te ontwikkelen.

Een borst-olie die ondersteunt wanneer je last hebt van pijnlijke en gevoelige borsten én een borst-olie die het voelen van een liefdevolle verbinding met je borsten uitnodigt.

De afgelopen tijd zijn we op onderzoek gegaan, hebben we zelf getest, bijgesteld, weer gevoeld en ervaren en we zijn er nu zelf helemaal blij en heel erg tevreden mee!

Borst-oliën

  • om te gebruiken in mijn praktijk na een Borstweefselbehandeling of na een Borstpakking
  • om natuurlijk ook om zélf van te genieten
  • én we hebben besloten de borst-oliën ook op bestelling te gaan verkopen

“De borst-oliën Zuiver en Liefdevol zijn speciaal ontwikkeld voor de borsten. Zuiver en Liefdevol hebben een zachte en verzorgende basis van calendula en amandelolie.

LIEFDEVOL bevat de essentiële olie roos en roos attar. Roos attar is een heerlijke combinatie van sandelhout met roos, de bloem van liefde en compassie. Liefdevol is een zuiverende, herstellende en kalmerende olie die weinig prikkels geeft. Ze is zeer zacht en draagt bij aan een gevoel van innerlijk welzijn.

ZUIVER bevat de essentiële oliën jeneverbes en citroengras. Zuiver heeft een zuiverende, ontstoppen de en afvoerende werking. Ze werkt doorstroming op, bevordert de doorbloeding en is licht pijnverdovend.

*Bij een beschadigde of zeer gevoelige huid is het gebruik van citroengras af te raden. Geniet dan van de herstellende werking van Liefdevol.

Zuiver en Liefdevol zijn producten van Floraprana en zijn met veel zorg en aandacht samengesteld. Ze bevatten 100% natuurlijke essentiële oliën van hoogwaardige kwaliteit en worden handgemaakt bij bestelling.

  • Liefdevol 50 ml: €39,95
  • Zuiver 50 ml: €29,95

(excl. verzendkosten brievenbuspakketje)”

Wil je Zuiver of Liefdevol bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@floraprana.nl met je naam en adresgegevens en je gewenste olie. De olie wordt dan speciaal voor jou gemaakt.

Óf…..maak een afspraak met mij voor een BORSTEN-VERWENPAKKET: Een Borstweefselbehandeling mét aansluitend een Borstpakking én een flesje borst-olie (Zuiver of Liefdevol naar keuze) voor €175,-

Meer informatie of een afspraak maken? Stuur een mailtje naar info@ruimtevoorzijn.nl en ik neem contact met je op.