Borsten,  Vrouw Zijn

Borst-thermografie

Begin augustus ben ik voor een borst-thermografie van mijn borsten naar De Groene Zuster geweest. Gewoon…preventief voor mijn borstgezondheid. Ik heb geen zorgen over mijn borsten, ik verzorg ze goed (met óók nog mogelijkheid tot verbetering) én ze voelen fijn (zacht, aanwezig, liefde-vol).

Die zelfde middag had ik het rapport n.a.v. de thermografie al in mijn mailbox en een week later nog een telefonische nabespreking, waarin ik mijn vragen over het rapport kon stellen, heel erg fijn!

Het rapport geeft een niveau van zorg of bezorgdheid aan, aan de hand waarvan een advies voor een vervolg wordt gegeven. Wat kan variëren van terugkomen na bijvoorbeeld 6 maanden of langer, tot bezoek aan een specialist voor verder onderzoek.

Het advies dat ik heb gekregen is over 6 maanden terugkomen voor een 2e borst-thermografie.

Ondertussen ga ik natuurlijk verder met het verbeteren van borstgezondheid, zowel voor mijzelf als voor de vrouwen die bij mij komen voor een borstweefselbehandeling of borstpakking.

En……ik ben bezig met het schrijven van een e-book over Borstgezondheid! Met héél veel tips over wat je in de eerste plaats zélf allemaal kan doen en óók wat er mogelijk is om d.m.v. behandelingen om je borstgezondheid te verbeteren en meer van je borsten te genieten.

Artwork by A. Andrew Gonzales