Womb Massage

Deze massage is een hele uitnodigende en verzachtende massage voor je buik- en bekkengebied. Het helpt om in dit gebied meer aanwezig te zijn, meer te voelen en te verzachten door zachte aanraking als lagen van diepere losgelaten. De massage nodigt uit om de stilte en donkerte van je baarmoeder in te gaan, yin, het proces van voedende donker. Afsluitend krijg je een schapenwollenzakje met warm zuiveringszout op je buik/baarmoeder, om nog in diepe ontspanning te blijven liggen en dat wat los is gekomen om te laten opnemen door het zuiveringszout.

Deze massage duurt 90 minuten, inclusief korte intake en afsluiting, en kost 85 euro.

Dit is een klassieke massagevorm waarbij je op een massagetafel ligt en je wordt gemasseerd met olie. Ik gebruik hiervoor een biologische amandelolie als basis, waar ik verschillende essentiële oliën van Doterra (pure essentiële olie zónder toevoegingen) aan heb toegevoegd die het proces van de bekkenmassage ondersteunen. Je houdt je slipje en eventueel bh/topje aan. We starten met een korte intake waarin we samen bespreken en invoelen wat er op dat moment speelt; wat het verlangen en de intentie voor de massage is. Dan volgt de massage die ca. 60 minuten duurt en tenslotte sluiten we af met een kopje thee en kan er nog wat gedeeld worden en woorden gegeven worden aan de ervaring.

Bekkenmassages – algemeen

De basis van onze levensenergie en van onze vrouwkracht ligt in ons bekken; dit is de plek van waaruit wij onszelf mogen dragen en ons gedragen mogen weten door onze voorouders, zusters en Moeder Aarde. Van hieruit en in verbinding met ons hart, kunnen we ons verhouden met anderen (ontvangen en begrenzen) en in onze eigen kracht en wijsheid in de wereld kunnen staan. Het is de plek van waaruit de levensenergie door ons hele lichaam stroomt, zacht, subtiel en tintelend, of juist heel krachtig. De plek van waaruit wij onszelf kunnen voeden en laten voeden door de Aarde.

Tegelijkertijd is dit ook de plek waar pijn, verdriet, onverwerkte emoties en trauma liggen opgeslagen. Er zit spanning op deze plek, verkramping die de levensenergie en onze vrouwkracht blokkeert. Doordat we die spanning, pijn, verdriet, trauma liever niet voelen, kunnen we ook niet bij onze kracht in ons bekkengebied aanwezig zijn. Trekken we ons terug uit de plek. Er is geen bypass, als je je levenskracht helemaal wilt toelaten, heb je ook de pijn te voelen, te blijven ademen, niet vast te zetten.

Daarom geef ik bekkenmassages, om vrouwen weer te her-inneren aan hun kracht en hen daarmee in verbinding te brengen. In een veilige warme bedding.

Op emotioneel niveau helpen bekkenmassages emoties en trauma’s die in het bekken liggen opgeslagen los te laten. Op spiritueel niveau worden je eerste chakra ( verbonden met je gronding, basis, bestaansrecht en fysieke lichaam), tweede chakra (verbonden met je levensenergie, seksualiteit, sensualiteit, emotionele lichaam en creativiteit) en derde chakra (verbonden met je ik-kracht, je wilskracht en jezelf in de wereld zetten) verder geopend en verbonden. Op mentaal niveau brengen deze massages diepe ontspanning, omdat je wordt uitgenodigd af te dalen in je lichaam (uit je hoofd dus), tot overgave en ontvangen. Fysiek helpen bekkenmassages voor vermindering van lage rug-, heup-, buik- en bekkenklachten.

Elisabeth Metselaar – De hele ambiance rondom de massage was gericht op ontspanning. Prachtige muziek, kaarsjes, een lekker kopje thee vooraf. En dan de massagetafel op. De zorgvuldige techniek die jij gebruikt, hielp om elk klein spiertje mee te nemen in de heling & ontspanning van mijn lichaam. Het met jouw handen én adem mee bewegen op mijn ademhaling, hielp mij om steeds dieper te zakken in mijn lijf. Op gegeven moment ging mijn baarmoeder in beweging en voelde ik dat ik op energetisch level aan het loslaten was. Hier kon ik door de warmte en zachte aanrakingen van jouw handen, de olie en het heerlijke kruikje nadien, heel goed met mijn aandacht bij blijven. Ik voelde me ontspannen, kalm en dicht bij mezelf na de massage. Heel erg bedankt voor deze fijne, aandachtige behandeling van jou. In liefde, Elisabeth”

Anoniem – Marleen praatte met haar handen met mijn lichaam; met iedere cel/ vezel. Een gave die niet veel mensen hebben in mijn beleving. Werkelijk afstemmen en voelen in contact op een heel verfijnd level, vanuit liefde. Het maakte het voor mij makkelijk om ook in contact te blijven en tot een dieper gevoel van bewustzijn en ontspanning te komen in m’n lijf, in m’n energieveld. En ik voelde me gezien en gerespecteerd op een heel diep nivo.”

Daniëlle – “Marleen is een liefdevolle vrouw. Vol integriteit en vanuit haar zachte bedding mocht ik plaatsnemen op de massagetafel. Haar handen bewogen aanwezig over mijn lijf en wisten de plekken waar ik spanning vast hield te vinden. Door ‘haar ruimte van zijn’ kon ik dieper zakken in ontspanning en lieten mijn spieren en weefsel los.Nu een dag later vol ik mij dieper gegrond in mezelf. Ik heb een connectie met mijn onderbuik die ik heeeeel lang vergeten was en voel me dankbaar deze connectie weer te mogen voelen.”

Silvia – “In een serie van drie keer heb ik zowel pijn, bewustwordingsgroei als diepe ontspanning ervaren. Ik voel me zacht en diep aangeraakt, in een mooie omgeving. Waardoor ik me weer meer bewust woord en beter kan zorgen voor de warme beddengoed in mezelf . Hartegroet, Silvia “

Jiska Visser – “Ik heb een hele fijne massage bij jou gehad. Je hebt echt een ontzettend warme en kalme energie, die voelt als thuiskomen. Een Liefdevolle energie die heel veilig voelt voor mij. Je hebt geen oordeel, beweegt heel mooi mee, maar je neemt ook jouw ruimte in, door grenzen aan te geven. Dit alles vind ik mooi aan jou. Ik heb enige dagen geleden gemenstrueerd, het voelde anders dan anders. Het ging vooral makkelijker, vol van rust, de nodige emoties en ineens niet meer pijnlijk. Jouw massage en het gesprek hebben mij inzicht en het laatste zetje gegeven in het nemen van een belangrijke beslissing, die ik heel lang niet heb durven maken. Ik heb mezelf even de ruimte gegeven. Het voelt fijn om een beslissing te maken vanuit mijn Centrum, daar in te mogen en kunnen kiezen, vanuit Zachtheid en Liefde. Ik voel en ervaar mijzelf als een zachte, liefdevolle, sterke, zelfverzekerde en een heel rechtvaardige Vrouw. Dankjewel dat je met mij mee wandelt op dit pad, Marleen. Gracias lieve mooie Vrouw! Aho!”

Ontvang maandelijks inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw vrouw-zijn en eigen-wijsheid!