Cacao,  Ceremonies,  Music Medicine,  Rite of the Womb,  Rite van de Baarmoeder,  Wombhealing

Hartsverlangen

Mijn hartsverlangen is te zingen! Vrijdag 28 juni was ik weer op mijn prachtige ceremonie-plek, de yurt in Voorst. Om samen met 6 vrouwen een deep dive te maken…tijdens de Wombhealingceremonie met Cacao & Blauwe Lotus.

  • In de diepten van onze baarmoeders…
  • In de diepten van onze harten…
  • In de diepten van onze bekkens…

Omdat ons brein altijd bereid is vanalles te bedenken (dankjewel lief hoofd…), verbonden we ons vanuit onze Baarmoeders met Blauwe Lotus… En vanuit ons Hart verbonden we met Moeder Cacao…

“Wat is het verlangen van je Baarmoeder, van je bekkengebied?”

Het antwoord van mijn baarmoeder was genieten, bewegen, de juicyness van het leven vrij door zich heen te voelen stromen! De levensenergie vrij te laten stromen, zoals het bedoeld is.

“Wat is het verlangen van je Hart?”

Haar antwoord kwam supersnel… Zingen! Ik was er even door verwonderd. Natuurlijk, ik weet hoe graag ik zing en voel hoe helend het voor me is en hoeveel vreugde het brengt op zoveel lagen. Singing is my Medicine! Maar dat dit hetgeen was wat mijn Hart meteen riep als haar verlangen…in alle eenvoud… Wat heerlijk zó eenvoudig en zo allesomvattend!

En gedurende de ceremonie, als ik opmerkte dat ik weer eens in de valkuil stapte van ‘mooi willen zingen’, dan verbond ik me met mijn Hart, daalde nog dieper af naar mijn Bekken en zong ik vanuit daar!

Dank aan mijn Hart, mijn hartsverlangen, en mijn Baarmoeder, aan Moeder Cacao en Blauwe Lotus. Dank Moeder Aarde voor deze prachtige plek en dank aan de hoedster van deze plek. En dank aan de prachtige vrouwen in deze ceremonie!

De volgende Wombhealingceremonie met Cacao & Roos is vrijdag 13 september, welkom!