Bewust Zijn,  Music Medicine,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Heerlijk Wintertijd…ga je mee?

Naar binnen, naar binnen, naar binnen…stilte, rust, koestering, ontspanning…thuis zijn…dat zijn zo mijn verlangens op dit moment. Heel veel zachte zelfzorg…

Het afgelopen jaar heb ik me diep ondergedompeld in sisterhood, vrouw-zijn, healing en bewustzijnsontwikkeling. Ik heb deelgenomen aan een intensieve jaartraining, diverse retreats en cirkels. En zelf vele massages, ceremonies en cirkels mogen verzorgen…

Daar voel ik me ongelooflijk dankbaar voor, het heeft zowel mijzelf als anderen heel veel gebracht…én ik zie ook dat mijn valkuil is om dan toch in hard werken door te schieten… Hard werken om al die onbewuste lagen bewust te krijgen, om zoveel mogelijk van mijn schaduwstukken aan te kijken, te doorvoelen en naar het licht te brengen…om steeds mooier en zuiverder te zijn…en om genoeg te geven (ik heb immers zoveel ontvangen…).

De scheidslijn is soms zo dun tussen het volgen van mijn intrinsieke innerlijke beweging, het pure zuivere verlangen, the sacredness…en de andere kant van de lijn van hard moeten werken en (nog) niet goed genoeg zijn, dus bewegen vanuit een oud patroon.

Ik glimlach er naar…   
Voel en weet dat het nu tijd is voor integratie op nog veel diepere lagen…door even niets meer te doen…

Rusten, zoals Moeder Aarde rust in Wintertijd…

Voor mij is dat…

  • met een warm kruikje onder een dekentje op de bank
  • ontspannen in een warm bad
  • yoni-steamings nemen
  • gitaar spelen en zingen…”the magic of music”
  • (yin) yoga
  • lezen
  • cacao-ceremonies thuis voor mijzelf en mijn lief
  • genieten van een haard-vuurtje
  • mediteren
  • veel knuffelen en slapen

Vrijdag 17 december is mijn laatste ceremonie van dit jaar, helemaal aansluitend bij mijn eigen behoefte: Yin Yoga & Cacao. Kom je ook?

Dinsdag 14 december vier ik mijn 43e verjaardag! Als je je op deze datum aanmeldt voor een massageopstelling, of ceremonie, dan ontvang je 14% korting!

Afbeelding: “Mycelium Dreaming” by Autumn Skye Art