Massages

Als je een massage van mij ontvangt, dan word je niet alleen op fysiek niveau aangeraakt, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel.

Op fysiek niveau is het ontvangen van een massage heel erg fijn. Het helpt om meer ontspanning in je lichaam te ervaren en fysieke klachten kunnen daardoor verminderen. Op emotioneel niveau helpen massages om emoties en trauma’s die in het liggen opgeslagen vrij te maken en los te laten. Door aanraking van het lichaam en helemaal door aanraking van de diepere lagen, kunnen vastgezette emoties weer in beweging komen en daardoor gevoeld worden. Als ze worden gevoeld is het heel helpend voor de verwerking om niet in verhalen en verklaringen te verdwijnen, maar om echt bij het voelen te blijven, door te blijven ademen en alles te verwelkomen in je hart, zo kan het transformeren. Daar begeleid ik je bij. Op mentaal niveau brengen massages diepe ontspanning, omdat je wordt uitgenodigd af te dalen in je lichaam (uit je hoofd dus), tot overgave en ontvangen. Tenslotte worden op spiritueel niveau worden je chakra’s ( verbonden met specifieke plekken in je lichaam, emoties, organen en spirituele thema’s) verder geopend en verbonden.

Over mijn manier van masseren en wat ik daarin wezenlijk belangrijk vind, heb ik een blog geschreven: ‘Een fluisterende uitnodiging om te vertragen’

Je kunt bij mij terecht voor verschillende massages:

Womb massage (olie)

Thaise Yoga Bekkenmassage

Full Body Massage (olie)

Inwijdings massage

Elisabeth Metselaar – “De hele ambiance rondom de massage was gericht op ontspanning. Prachtige muziek, kaarsjes, een lekker kopje thee vooraf. En dan de massagetafel op. De zorgvuldige techniek die jij gebruikt, hielp om elk klein spiertje mee te nemen in de heling & ontspanning van mijn lichaam. Het met jouw handen én adem mee bewegen op mijn ademhaling, hielp mij om steeds dieper te zakken in mijn lijf. Op gegeven moment ging mijn baarmoeder in beweging en voelde ik dat ik op energetisch level aan het loslaten was. Hier kon ik door de warmte en zachte aanrakingen van jouw handen, de olie en het heerlijke kruikje nadien, heel goed met mijn aandacht bij blijven. Ik voelde me ontspannen, kalm en dicht bij mezelf na de massage. Heel erg bedankt voor deze fijne, aandachtige behandeling van jou. In liefde, Elisabeth”

Anoniem – Marleen praatte met haar handen met mijn lichaam; met iedere cel/ vezel. Een gave die niet veel mensen hebben in mijn beleving. Werkelijk afstemmen en voelen in contact op een heel verfijnd level, vanuit liefde. Het maakte het voor mij makkelijk om ook in contact te blijven en tot een dieper gevoel van bewustzijn en ontspanning te komen in m’n lijf, in m’n energieveld. En ik voelde me gezien en gerespecteerd op een heel diep nivo.”

Liedy de Vos, Zutphen“ Wat was het onwijs fijn jouw massage!! Een heel bijzondere ervaring vond ik het… Al met de kleine bewegingen die je gebruikte voelde ik dat mijn lijf weer begon te stromen…. het tintelde overal… Ik voelde dat ik met elke beweging ook steeds meer in de overgave en het vertrouwen kon komen… Ook jouw rust en zachtheid hielpen hier bij! Ik heb mij lange tijd niet zo ontspannen gevoeld en kon ook de moeheid hier helemaal toe laten… De dagen erna voelde ik echt verandering in mijn bekken gebied maar ook in mijn hele lijf.. ervoor voelde het alsof mijn adem stokte in mijn middenrif… Ik kon weer beter doorademen… Ik zou graag vaker een bekkenmassage ontvangen…. om ook beter voor mijn lijf te blijven zorgen…en stromend te houden.” (16 juli 2020)

Anne-Marie Hamming, therapeut en supervisor, Zutphen: ” Deze massage was precies wat ik nodig had. De zachte en uitnodigende aanwezigheid van Marleen en haar prachtige werkwijze zorgden ervoor dat ik helemaal kon zakken in mijn bekken, diep ontspande en zacht werd van binnen. Bijzonder vond ik dat ik het niet echt een massage kon noemen, doordat het bestond uit verschillende lichaamshoudingen waarin Marleen haar eigen lichaam gebruikte als steun en haar handen voelde als een uitnodiging. Heel verrassend, dragend en helend. Ik merkte dat dit mijn zelf-helende vermogen aanzette en ik tijdens en naderhand een heerlijke ruimte in mezelf ervoer. Dank je wel!”

Denise: ” Een bekkenmassage ontvangen van Marleen is heel bijzonder. In een veilige en knusse setting nam Marleen mij mee op reis in mijn lijf en hielp ze mij me gewaar te worden van mijn bekken (en van alles wat mijn bekken me te zeggen had). Wat ik fijn vond, was dat ze anticipeerde op wat mijn lichaam aangaf wat er op dát moment nodig was; een teken van oh zo belangrijke flexibiliteit en kunde. Buiten dit alles is Marleen een vrouw die heel goed de veiligheid kan bieden die (de intimiteit en nabijheid van) een bekkenmassage met zich meebrengt. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek aan Marleen!”

Krista Reurink, Eefde: “Ik heb een bekkenmassage ontvangen van Marleen en haar als liefdevol, stevig en transparant ervaren. Het was een bijzondere, ruimtegevende en ontspannende massage. Ze kon goed bij mij aansluiten, ik kon goed contact maken met mijn vrouwelijke energie. Het voelde veilig en vertrouwd. Down to Earth, van vrouw tot vrouw. De energie stroomt weer in mijn buik en bekken. Dankjewel lieve Marleen!”

Ontvang maandelijks inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw vrouw-zijn en eigen-wijsheid!