Massages

BBekkenmassage

De basis van onze levensenergie en van onze vrouwkracht ligt in ons bekken; dit is de plek van waaruit wij onszelf mogen dragen, ons kunnen verhouden met anderen en in onze eigen kracht en wijsheid in de wereld kunnen staan. De plek van waaruit de levensenergie door ons hele lichaam stroomt en wij onszelf kunnen voeden. Tegelijkertijd is dit ook de plek waar pijn, verdriet, onverwerkte emoties en trauma liggen opgeslagen. Er zit spanning op deze plek, verkramping die de levensenergie en onze vrouwkracht blokkeert.

Deze massage, een Thaise yogamassage, helpt om het bekken weer te openen. Om meer bewustzijn en aanwezigheid naar het bekkengebied te brengen en spanning daar los te maken. Dieper te zakken in je lichaam en je weer verbonden te weten met je eigen basis, de bron van je vrouwkracht.

Fysiek helpt deze massagevorm voor vermindering van lage rug-, heup- en bekkenklachten. Op mentaal niveau brengt deze massage diepe ontspanning, omdat je wordt uitgenodigd af te dalen in je lichaam (uit je hoofd dus), tot overgave en ontvangen. Op emotioneel niveau helpt deze massage emoties en trauma’s die in het bekken liggen opgeslagen los te laten. En op spiritueel niveau wordt je tweede chakra verder geopend (verbonden met je levensenergie, seksualiteit, sensualiteit en creativiteit).

Dit is een dynamische massagevorm waarbij (yoga)strekkingen, diepe massage, acupressuur en mindfulness worden gecombineerd. Je houdt je kleren aan, dus kom lekker in een legging of joggingbroek, iets waar je vrij en makkelijk in kunt bewegen.

Een bekkenmassage, duurt ca. 75 minuten en kost 65 euro.

Eline Zeelenberg, Arnhem: “Ik heb een bekkenmassage van Marleen mogen ontvangen. In eerste instantie had ik er geen woorden voor. Ik voelde me op een dieper niveau gedragen en verbonden met mijn eigen innerlijke stilte. Alsof ik even terug was in de baarmoeder. Dit bereiken duurde even, want loslaten en overgave vind ik spannend. Marleen ging hier heel zacht en liefdevol mee om. Ze nodigde me steeds uit een stapje verder te gaan zonder druk te zetten. Ze is een hele fijne zachte energie waardoor de massage zoveel meer was dan ik verwacht had. Dankjewel lieve Marleen.”

Krista Reurink, Eefde: “Ik heb een bekkenmassage ontvangen van Marleen en haar als liefdevol, stevig en transparant ervaren. Het was een bijzondere, ruimtegevende en ontspannende massage. Ze kon goed bij mij aansluiten, ik kon goed contact maken met mijn vrouwelijke energie. Het voelde veilig en vertrouwd. Down to Earth, van vrouw tot vrouw. De energie stroomt weer in mijn buik en bekken. Dankjewel lieve Marleen!”

Janneke Robers, Arnhem (www.jannekerobers.nl): “Weer een prachtige Feminine Massage (bekkenmassage) dag gegeven. Weer nieuwe vrouwenmasseurs opgeleid en ik kan je Marleen Bosch van harte aanraden. Diep geland in haar eigen bekken biedt ze een liefdevolle ruimte en energie om jezelf ook in te laten zakken.”

Body Mind massage

Dit is zowel een zachte en uitnodigende massagevorm (yin), als een diepe en krachtige massagevorm (yang) gericht op het opheffen van blokkades. Deze combinatie zorgt voor een verzachting, opening en bevordering van de doorstroming van de levensenergie om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Door middel van langzame, zachte en aandachtsvolle aanraking word je uitgenodigd om echt contact te maken met je lichaam. Om te gaan voelen en ervaren hoe het is om volledig in je lichaam te zakken, daarin aanwezig te zijn en te ontspannen. Daarnaast zorgen diepere massagetechnieken met aandacht voor zowel spieren als bindweefsel dat je echt gaat voelen wat er gevoeld wil worden, blokkades worden verminderd en dat stress en spanningen kunnen wegvloeien, waardoor je levensenergie weer kan gaan stromen.

De ademhaling speelt hier een belangrijke rol in, je zou kunnen zeggen dat je een uitwendige massage ontvangt en zelf met je ademhaling zorgt voor een inwendige massage. Dit versterkt het effect van de massage enorm.

Bij deze massagevorm werk ik met verschillende natuurlijke aromatische oliën.

Een Body Mind massage duurt ca. 90 minuten en kost 75 euro.

Nadine Schartz, Harmelen: “Marleen straalt zoveel rust en zachtheid uit; je voelt je meteen al ontspannen, nog voordat de sessie is begonnen. Kon me heerlijk overgeven aan haar helende handen en energie. Een echte aanrader als je een moment voor jezelf wilt. Ik voelde me heerlijk gereinigd en opgeladen!”

Margaretha Schokker, Houten: “Marleen is een rustige, krachtige vrouw, met helende handen, die je een hele bijzondere ervaring mee kan geven. Na haar sessie merkte ik dat het veel meer ging stromen, alles kwam los. Zowel in mijn lijf, als in mijn leven. Binnenkort hebben we een volgende afspraak en ik kijk er naar uit! Zij is een enorme aanrader!”

Ontvang inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw authentieke vrouwkracht en eigen wijsheid!
Ontvang inspiratie en oefeningen voor het leven van jouw authentieke vrouwkracht en eigen wijsheid!
Ja, graag!