Borsten,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Alchemie van borstpakkingen

Gisteren werd ik meegenomen in de alchemie, de ‘wondere wereld’, van de creatie van de borstpakkingen van Heart Jewels…

Wat een ontzettend liefdevol, verfijnd, afgestemd en wonderschoon alchemistisch proces… Ik ben diep geraakt, ontroerd en onder de indruk.

Alles, maar dan ook echt álles gebeurt met de hand en met hart en ziel. Vanuit een diepe realisatie dat alles bezield is en dat we dus overal contact mee kunnen maken en mee kunnen samenwerken.

Alles wordt uitgenodigd om in de hoogste en zuiverste frequentie te vibreren en specifieke kwaliteiten te activeren in de borstpakkingen. Zelfs de schaaltjes, lepeltjes en ander materiaal waarmee gewerkt wordt…en uiteraard alle ingrediënten van de borstpakkingen zelf….

In iedere borstpakking zit…

  • Zuiver Atlantisch zeezout (reinigend, geleidend en activerend),
  • Energie van Goud (helpt om op aarde te zijn en te stralen),
  • Klei (vrouwelijke energie, ontspanning, aarde) of algen (krachtig reinigend).

En dan zitten er in verschillende borstpakkingen ook nog helende kruiden, afhankelijk van het specifieke doel van de borstpakking.

Alchemie

Deze paar uur in dit alchemistische laboratorium, onder de bezielende leiding en aanwezigheid van Alexandra, hebben mij zó geinspireerd en ook nóg dieper in de verfijning verbonden met de borstpakkingen….

Ik voel een groot verlangen en bereidheid om op een nog diepere laag met dit prachtige bezielde product samen te werken.

Dus wil je graag liefdevolle aandacht aan je borsten geven? Omdat ze pijnlijk voelen, omdat je meer met je borsten wilt verbinden, of omdat je je borsten wilt koesteren? Dan ben je heel erg welkom voor een borstpakkingritueel, eventueel gecombineerd met een borstweefselbehandeling.