Bewust Zijn,  Familie-opstellingen,  Rituelen,  Systemisch Werk,  Vrouw Zijn

De magie van vertragen…

✨And let this slower steadier pace perfume all the cells of your body, your spirit and your soul ✨

Wat een magische ervaring kan het zijn als je écht gaat vertragen…Ik weet het al een tijdje…ik heb best veel op mijn bordje wat betreft verschillende gebieden die mijn aandacht vragen.

🌿Een samengesteld gezin met drie kinderen🌿Een relatie met een heerlijke man🌿Vriendschappen🌿Een kantoorbaan voor twee dagen in de week🌿Trainerschap, een halve dag in de week🌿Mijn praktijk Ruimte voor Zijn met massages, yin yoga, systemische sessies en Wombhealingceremonies 🌿Ceremonies en workshops waar ik zelf aan deelneem

Ik weet het al een tijdje…als ik te druk ben, dan houd ik een bepaalde basisspanning in mijn systeem in stand. Die spanning die zo verbonden is met het trauma uit mijn vroege kindertijd. De spanning die voorkomt dat ik dieper zak, dieper ontspan, dieper ben.

Ik weet het al een tijdje…wat ik te doen heb is méér Ruimte voor Zijn creëren…En terwijl ik die Ruimte aan het creëren ben en die bewaak, mocht ik me vorig weekend weer héél diep aan die vertraging overgeven…Ik was samen met mijn Lief een weekendje naar zee en hij vroeg ‘s ochtends of ik naar het strand wilde lopen of fietsen. Waarop ik zonder enige twijfel reageerde met: “Lopen graag, op de fiets gaat me te snel.” En zo geschiedde…

Nadat we heerlijk in het zoute water van de zee waren afgespoeld en verder ontladen, hebben we de rest van de dag in een duinpan doorgebracht. En daar heb ik ervaren dat ik mijn ritme zó kan vertragen, dat ik resoneer met de trilling van de natuur en van Moeder Aarde. Haar frequentie is mijn frequentie. Onze frequentie. Maar in het dagelijks leven gaan we vaak veel sneller…veels te snel. Waardoor we de verbinding kwijt raken, lost zijn. Gedurende de dag zijn er altijd wel momenten waarop ik vertraag, helemaal voor het slapen gaan. Maar echt zó diep vertragen…

Paradijs op Aarde!

Dan is er geen ‘doen’ meer, dan is er alleen maar ‘zijn’. En uit dat zijn komt dan de beweging voort, volkomen in harmonie met de natuur. En dus met onze natuur. Diep doordrongen van onze ware natuur…

Verlang jij ook naar vertraging, ontspanning en zakken in je prachtige vrouwenlichaam? Op donderdag 15 juli organiseer ik samen met Karen Put een Zomerretraite-dag voor vrouwen, op een prachtige locatie in de natuur. Meer informatie lees je hier. Welkom!