Bewust Zijn,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Nusta Karpay – het vrouwelijke pad

Afgelopen herfstvakantie was ik op vakantie in Portugal en mocht ik onverwachts de Nusta Karpay inwijdingen van Veerle Phara ontvangen. De inwijdingen komen uit de Andes, waar Veerle en ik allebei een tijd hebben gewoond. Wat een zegen om deze inwijdingen van een Hermana de los Andes (een zuster uit de Andes) te mogen ontvangen…En de herinnering die zichtbaar werd door het derde oog dat wij dit soort rituelen eerder hebben gedeeld…zo magisch, ontroerend en diep het hart openend… Her-inneren…

De Nusta Karpay inwijdingen verbinden diep met vrouwelijke energie, kracht en wijsheid. De zeven chakra’s worden geopend voor de energie van zeven Godinnen uit de Andes, verbonden met de elementen en de vrouwelijke energie en wijsheid. Zaadjes van licht worden gepland en het is echt een pad dat je aflegt, waarin je ook veel van jezelf aflegt. Oude overtuigingen en emoties. Om je te openen voor de zachte, helende, transformerende vrouwelijke kracht. Zoveel verzachting waar ik zo dankbaar voor ben. Die zo voelbaar is in mijn lijf en mijn hart. Mijn blik waarmee ik de wereld in kijk…Voor mij is het een pad van thuiskomen, zo mooi aansluitend bij de beweging en processen van de afgelopen maanden. Een verdieping, inwijding en bekrachtiging…

* Gronding en diep ontspannen bij de Aarde.

* Reiniging en verzachting door het Water.

* Ontvangen worden door mijn voormoeders, het vrouwelijk Vuur, en voelen dat er wat van mij verwacht wordt.

* Openen voor Liefde en Compassie in het Hart.

* Het zuiveren van mijn keelchakra voor meer Ruimte, Stem en Waarheid.

* Het vanuit mijn derde oog diep openen en zien van een deel van mijn pad van vrouwelijke wijsheid. Priesteressenschap. Met de dringende, heldere uitnodiging om stil te zijn en te zien (ontvankelijke energie, i.p.v. kijken met uitgaande energie).

* Tenslotte de verbinding met het Universum, integratie, eenheid en bekrachtiging en intentie.

En nu de verdere integratie door gedurende 21 dagen een ritueel te doen met deze inwijdingen en de intentie voor mijn pad te bekrachtigen:

Mijn intentie is om vanuit liefde en vrijheid het pad van vrouwelijke wijsheid te leven.

Dankjewel lieve Veerle, muchícimas gracias de corazón, voor je kracht, je wijsheid, je plezier en je grote hart! Dankjewel aan mezelf, voor het pad dat ik bewandel en de moed van mijn hart. Dankjewel aan mijn voormoeders en aan alle vrouwen, dank dat jullie er zijn! Dat wij er zijn!