Bewust Zijn,  Music Medicine,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Ode aan de libelle

Dankjewel dat je met mij mee vliegt, mijn hele leven al…als gids, met een diepe zielsverbinding…Dankjewel voor alles wat je laat zien en symboliseert en wat ik ten diepste kan voelen, toelaten en leven.

Dankjewel voor je diepe verbinding met de aarde, met Moeder Aarde, met Gaia…al miljoenen jaren vlieg je hier op aarde rond en is je spirit diep met de spirit van Moeder Aarde verbonden, zoals mijn ziel ook heel diep met de ziel van de aarde is verbonden…

Dankjewel voor je diepe verbinding met het water, het water waarin je geboren wordt en waar je de rest van je leven bij leeft. Zoals ik ook uit water ben geboren, mijn kinderen in het water van mijn schoot heb gedragen, de wateren in mij bewegen en ik nu aan de IJssel leef…

Dankjewel voor je diepe verbinding met het vuur, roofdier en symbool voor transformatie dat je bent…vuur is me zó dierbaar… haar wijsheid, warmte, passie, transformatie en daadkracht.

Dankjewel voor je diepe verbinding met de lucht, waar je in voortbeweegt met je prachtige kleurrijke lichaam en vleugels…de lucht die ik adem, de lucht die zorgt dat ik woorden kan geven, gebed kan uitspreken en kan zingen. De lucht waarin ik beweeg als ik dans…

Dankjewel voor je bewegen tussen de werelden, een poort vormen tussen onze wereld en andere werelden. Naar de magische wereld van de natuur, naar de spiritworld van onze voorouders en naar alle andere werelden…

Dankjewel voor je wijsheid en je weten over Hemel en Aarde, Leven en Dood, symbool voor priesteressenschap.

En dankjewel voor je speelsheid en luchtigheid, voor je constante uitnodiging om te blijven openen voor magie en de magie steeds weer in mijn leven uit te nodigen. Onbevangen als een kind. Wijs, sensueel en vol liefde als vrouw.