Rituelen,  Vrouw Zijn,  Yonihealing

Yoni van het Universum

Iedere keer als ik haar zie, de Yoni van het Universum, gebeurt er wat in mij… M’n hart slaat even over, m’n yoni laat zich voelen… M’n adem schiet eerst wat omhoog en zakt daarna dieper mijn lichaam in…

Ze ontroert, ze raakt me, ze opent me, ze doet me nederig/humble voelen…en ze maakt me heel nieuwsgierig!

Ze voelt als een groot mysterie… Alsof ik haar grootsheid, alomvattendheid en sacredness wel kan voelen, wel weet, maar niet kan duiden. En ook de totaliteit van wat zij behelst nog niet helemaal zie. Alsof ze zich, haar mysterie, dieper en dieper zal openen en laten zien, als ik dat ook doe… Wat een uitnodiging…

Woensdag heb ik haar opgehaald bij Aluna Omnium , wat ik als een zegening heb ervaren… Dankjewel voor wie je bent en voor alle zuivering en schoonheid die je brengt lieve Moon. Dank voor de verbinding, het eren, vertrouwen, de stroom en je directheid. ­čÖĆ

En vandaag was ze, de Yoni van het Universum, aanwezig bij een Yoni Healing sessie, de eerste van een serie van drie. Waarbij zo voelbaar was dat we helemaal bij de basis mochten starten.

Nergens aan voorbij te gaan, nergens te snel te gaan, geen idee├źn te volgen. Maar slechts het tempo, het verlangen van het lichaam…

Gegrond, gevoeld, gedragen, aanwezigheid in het bekken en de benen uitnodigend, tijdens een yoga-bekkenmassage.

Waarbij ik aanraak, contact maak en beweeg en zo de vrouw op de mat meeneem. Haar uitnodig om zich te laten dragen, in overgave te geraken, diep in haar bekken te zakken. Om zich te laten dragen door de Aarde… Contact te maken met haar buik, bekken, baarmoeder en yoni.

Ik kijk uit naar wat zich zal ontvouwen, verdiepen en laten zien…