Bewust Zijn,  Borsten,  Moeder Zijn,  Vrouw Zijn

Borsten…voel jij ze écht?

Ik merkte dat ik het spannend vond… Spannend om helemaal verbinding te maken met mijn borsten. Echt te voelen wat daar te voelen is…

Omdat mijn moederhart zo geraakt is de afgelopen tijd, het best wel te verduren heeft gehad… En mijn borsten daarvan natuurlijk ‘aan’ zijn gegaan, want dat doen borsten…die zorgen (en zogen) voor kinderen.

Zo lag ik vandaag op de behandeltafel van een collega, met wie ik een uitwisseling van de Borstweefselbehandeling deed.

Spanning in je borsten

Ik had de afgelopen tijd ook al meer spanning gevoeld in mijn borsten. Spanning die veel vrouwen kennen, zo rond de ovulatie en/of rond de menstruatie. Maar het feit dat veel vrouwen dat ervaren, betekent niet ‘dat dat er nou eenmaal bij hoort’. Zelf had ik deze spanning al vele jaren niet meer ervaren. Maar sinds een aantal maanden dus wel weer.

En bij aanvang van de behandeling werd ik me bewust van een soort van ‘veilige afstand’ t.o.v. mijn borsten. Zodat ik niet overspoeld zou worden door emoties en verdriet.

Laat het maar stromen…

En het mooie was, op het moment dat ik dit met haar deelde, op het moment dat ik hier voor mezelf woorden aan gaf, begon het in mij te stromen…

Ik voelde een aangename warme stroom van energie door mijn hele lichaam gaan, ik was meteen aanwezig in mijn borsten en er stroomden louterende tranen…zonder dat ik er in verdronk.

Smeltwater voor de Ziel…

Het was alleen maar heel fijn en helend om bij al die gevoelens en emoties aanwezig te zijn. Geopend en verzacht, zo voelde ik me en zo voel ik me nog steeds. Weer dieper gezakt, aanwezig.

Wil jij ook graag een Borstweefselbehandeling ontvangen? Neem dan contact met me op.