Baarmoeder healing,  Bewust Zijn,  Ceremonies,  Meditatie,  Rite van de Baarmoeder,  Rituelen,  Vrouw Zijn,  Wombhealing

Tempel van het Pad van de Liefde

Op de laatste dag van de Maria Magdalena reis, op de terugweg, zijn we met z’n drietjes via Chartres gegaan, de Tempel van het Pad van de Liefde! Om de kathedraal te bezoeken, te voelen en te ervaren…

En wat was er véél te voelen en te ervaren…toe te laten. Prachtig om op deze heilige plek alles wat er in de reis geraakt, verschoven en getransformeerd is (waarover later meer), samen te laten komen.

In de gebedsruimte heb ik lange tijd in meditatie, stilte, vervoering en ontroering gezeten…

Remember

“Remember….”, fluisterde Maria Magdalena weer in mijn oor, zoals ze dat een paar dagen eerder in Katharenland ook had gedaan…

Remembering…het her-inneren dat voorbij concrete herinneringen, verhalen en beelden gaat, hoewel die er ook zijn…

Maar in essentie….Re-Membering…

  • gevoeld in de energie
  • herinnerd in de trilling van Liefde,
  • frequenties op celniveau die zuivere
  • een diep, diep weten…

Daarna leidden mijn voeten me naar het labyrint, grotendeels verborgen onder stoelen. Maar deels zichtbaar en héél voelbaar.

Een tijdlang heb ik in het centrum van de Roos in het centrum van het labyrint gestaan…alsof ik in een portaal stond diep de Aarde in..een portaal verbonden met vele dimensies en tijdlijnen… Om zoveel te her-inneren en te integreren…op celniveau, op zielsniveau.

Om vervolgens één voor één op de bloemblaadjes van de Roos te gaan staan…

In de Roos van het Labyrint

1…ik landde stevig op de Aarde, in mijn benen en mijn voeten, uitgenodigd aanwezig te zijn en mijn stappen te zetten.

2…mijn Yoni openende zich naar de Aarde om de energie van de Aarde te ontvangen, zich door deze energie te laten penetreren en vullen.

3…mijn hart openende zich vol, niets terughoudend, liefdevol stromend.

4…ik kon niet anders dan buigen, dan knielen…op mijn knieën te gaan om JA te zeggen…JA voor het Pad der Liefde…JA, Uw wil geschiede…

5…het bewustzijn dat alles wat ik met mijn handen aanraak, ik aanraak met mijn hart, met liefde. Dat ik daar (nog meer) bewust van mag zijn.

6…kracht stroomde door mij heen, vanuit de Aarde, diep uit de Baarmoeder van de Aarde. Vanuit de Hemel…diep uit de Kosmische baarmoeder. Vanuit het Grote, Allesomhullende en Allesdoordringende Bewustzijn.

Zo dankbaar, voor deze Tempel, dit Monument voor de Liefde…voor Het Pad van de Liefde!