Ceremonies,  Music Medicine,  Rituelen,  Vrouw Zijn,  Wombhealing

VROUWENJAARCIRKEL 2024

Ga je mee…op reis in de Vrouwenjaarcirkel 2024? Samen de diepte van het Leven, Vrouw-Zijn en Zusterschap in duiken…? Welkom! We starten donderdagavond 22 februari 2024!

  • Verlang jij ook zo naar thuiskomen…?
  • Thuiskomen in en bij jezelf…
  • Thuiskomen bij je zusters…
  • Thuiskomen bij Moeder Aarde…
  • Thuiskomen in je eigen hart, bekken en wijsheid…

Voel jij het verlangen om die reis naar (diep) thuiskomen samen te maken? Dan ben je heel erg welkom! Van februari tot en met december gaan we samen op reis in de Vrouwenjaarcirkel 2024!

Zo ziet de Vrouwenjaarcirkel 2024 er uit

We komen 10 avonden bijeen van 19:15-22:15u (8 bijeenkomsten met een thema en 2 vieringen met de zomerzonnewende en de winterzonnewende).

Tussen de cirkels door heb je contact met een sister/buddy en krijg je opdrachten/vragen/opnamen/inspiratie toegestuurd. Ook blijven we in contact via een Facebookgroep en een Whatsappgroep.

De avonden zelf gaan we delen, bewegen, oefeningen doen, uitwisselen in tweetallen, zingen, drummen, creëren, visualisaties en meditaties, opstellen/systemische oefeningen, etc.

Zusterschap en Vrouw-zijn

En zo ontdekken wat zusterschap/sisterhood is, wat dat voor jou betekent, wat het je brengt, wat het van jou vraagt en wat jij je zusters en zusterschap brengt. Zo ook vrouw-zijn…wat betekent dat voor jou, hoe leef je dat, hoe wil je dat leven, wat is je verlangen en wat staat je (nog) in de weg. Hoe voelt vrouw-zijn eigenlijk…?

We gaan genieten en ons ongemakkelijk voelen…, ons vast voelen zitten en ons bevrijd voelen…., uitreiken en terugtrekken…, zin en tegenzin ervaren, lachen en huilen…, zingen en in stilte zijn.

Ruimte geven om alles te voelen wat er gevoeld wil worden. Onszelf en elkaar zien, eren en vieren!

Welkom!

Ik verwelkom je graag in de cirkel! Heb je interesse, wil je wat vragen of overleggen? Neem dan contact met me op! Dan plannen we een belafspraak om kennis te maken, je vragen te beantwoorden en af te stemmen of deze Vrouwenjaarcirkel past bij jouw verlangen.