Bewust Zijn,  Sacred Union

Samen en all-een

Afgelopen nacht…03:00u…. Dag lieve schat, een ontzettend mooie Vision Quest in Portugal gewenst, ongetwijfeld prachtig begeleid door jouw goede vriend Geert Graveland. In volle overgave en vertrouwen. Alle liefde voor jou…see you on the other side! We doen het samen en all-een…

En ik merkte gisteravond ook hoe ik me in één keer weer kwetsbaar voelde. De komende 11 dagen alleen voor Oscar en Myrthe te zorgen. Het plannen komt nu natuurlijk wat nauwer…kinderen naar school, cursussen geven, behandelingen geven, kinderen weer ophalen van school, van bso, koken, boodschappen, etc. The usual stuff. Wat toch echt makkelijker is als je dat kunt verdelen.

Kwetsbaarheid

Door de gedachte dat ik dan een dag de kinderen vroeg op school moet afzetten en dan snel doorrijden (!) naar Zwolle, volgde de gedachte ‘Hooo, niet te snel, je moet geen ongeluk krijgen, want wie zorgt er dan voor Oscar en Myrthe?!!’

Jaren heb ik alleen* voor Oscar en Myrthe gezorgd. En ja, dat was soms écht heel pittig én je doet ook gewoon wat je moet doen… Zo werkte het voor mij tenminste.

Maar ik weet nog heel goed dat ik een periode draaiduizeligheid ervoer en op een ochtend daar mee wakker werd. Ik kon echt mijn bed niet uitkomen. Ik denk dat Myrthe een jaar of 2 was en Oscar 4…. Ze moesten uit bed/ledikantje gehaald worden, aangekleed worden, ontbijten en ik kon niks. De oppasstudenten in de straat hadden college… Uiteindelijk is er een zus van één van die oppasstudenten gekomen, om te helpen met Oscar en Myrthe. Ik kende haar niet eens…

Deze herinnering….maakt de kwetsbaarheid zo voelbaar én tegelijkertijd raakt het het vertrouwen dat er altijd engelen in mensengedaante zijn…

Samen en all-een

Dus nogmaals…. Alle liefde en moois gewenst voor jou mijn Lief. Rust maar lekker uit bij Moeder Aarde, laat je voeden, dragen en inspireren. Wij gaan hier met ons drietjes genieten, dat voelt namelijk óók heel fijn, en tot over 1,5 week! We doen het samen en all-een!

* Ik wil niemand tekort doen die er in die periode zo ontzettend voor ons is geweest. Daar voel ik heel veel dankbaarheid voor en gedragenheid in.

Wil jij graag verdieping in je relatie(s), loop je steeds tegen dezelfde patronen aan? Is ‘samen’ lastig voor je, doe je het liever alleen? Of verlang je juist heel erg naar ‘samen’ maar voel je je eigenlijk altijd ‘alleen’. Welkom om hier met ons in te onderzoeken tijdens een Opstellingsavond ‘Beweging van Lichaam & Ziel’.