Bewust Zijn,  Sacred Union,  Vrouw Zijn

Bedding voor mijn innerlijke Vuur

De laatste tijd merk ik dat mijn innerlijk Vuur meer bedding nodig heeft. Omdat ze zó fel kan worden, dat het niet dienend meer is… Dan wordt ze vernietigend zowel naar buiten als naar binnen…

Als jij je altijd inhoudt en klein houdt, geen grenzen aangeeft en je niet uitspreekt, dan heeft jouw Vuur wellicht juist wat meer ruimte nodig.

Maar mijn Vuur vraagt nu écht om meer bedding en ‘containen’… Om naar buiten te begrenzen zonder te vernietigen en naar binnen juist te zuiveren, voeden en transformeren in plaats van op te branden.

Grote Liefde voor Vuur

Ik houd zó van het element Vuur! En wat heeft ze me veel gebracht…

Ze heeft me verwarmd, getroost, omhuld, bemoedigd, gevoed, uitgenodigd en vervuld!

Ze heeft me héél veel kracht, vreugde en expressie gegeven…om dóór te gaan, om grenzen te stellen, om boos te worden, om JA en ook NEE te zeggen.

En nu wordt er dus heel duidelijk iets anders gevraagd. Alsof de beweging mag omkeren…

Sacred Union

Zodat mijn Vuur niet woester naar buiten hoeft om weer grenzen aan te geven, maar van binnenuit gevoed kan worden, verbonden is met Water en Aarde…zodat er vanuit gedragenheid en gevuldheid gehandeld kan worden.

Meer Aarde die letterlijk de bedding geeft, gronding, ontspanning, rust, gevuldheid, aanwezigheid…

Meer Water om haar wat te verkoelen en ruimte te blijven maken voor de diepere onderliggende emoties…

Ik ken het Yang van Vuur en Lucht heel goed en ook het Yin van Water en Aarde. En nu is het duidelijk tijd om die twee nog veel meer met elkaar te laten verbinden, samen te laten dansen in Sacred Union…

Welkom…. Heilig, Dienend, Opruimend, Begrenzend, Zuiverend, Innerlijk, Gepassioneerd, Transformerend en Voedend Vuur van het Hart en de Buik, Grootvader en Grootmoeder… Welkom!

P.S. In een zweethut komen de elementen Vuur, Aarde, Water en Lucht heel mooi samen… Zelf ben ik geregeld vuurvrouw bij de zweethutten van Barbara Jansen van Waaldijk 15 in Dreumel.