Bewust Zijn,  Music Medicine,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Womb & Yoni Healing Ceremonie

Na de eerste Cacaoceremonie, gevolgd door de eerste Womb-massage, nu ook de eerste Womb & Yoni Healing Ceremonie in mijn Massagetempel mogen geven…What a blessing!

Ik heb een lieve sister leren kennen tijdens de Womb- & Fertility Massage Training, die we eind vorig jaar samen hebben gevolgd. Er was zo’n mooie verbinding… herkenning….en erkenning tussen ons. En afgelopen woensdag mocht ik haar verwelkomen voor een prachtige ceremonie…een Womb & Yoni Healing Ceremonie.

Het voelde zo sacred, zo diep verbonden in zusterschap, zo samen te verbinden en ‘werken’/helen in het vrouwelijk veld, tegelijkertijd met persoonlijke processen…In het begin was er nog wat rumoer buiten de Tempel en tegelijkertijd kon ik zo de serene heilige verstilde energie waarnemen, tijdloos… Voelt de Tempel heel beschermd en beschermend… Een heilige plek, waarbij ik voor het eerst ook een beeld te zien kreeg, dat de heling die hier plaatsvindt, via een grid van licht heling in het hele veld brengt…

✨Sharings…

✨Verbinding met onze Voormoeders en Voorvaders…

✨Moeder Cacao in ons midden en om ons heen…

✨Diepe afdaling in onze prachtige lichamen en de wijsheid van onze baarmoeder en yoni…

✨Womb-massage…

✨Yoni-healing…

✨Sacred music…

Ik voel me diep dankbaar dat ik hier bedding aan mag geven!

Lieve vrouw….gaan jouw hart en baarmoeder hier ook van gloeien…? Geeft je yoni een JA? Of verlang je er juist naar dit allemaal meer te gaan voelen en weet je gewoon dat dit voor jou de bedoeling is? Welkom! Welkom in de Tempel voor een massage (womb, bekken of inwijding) of een individuele ceremonie!