Baarmoeder healing,  Bewust Zijn,  Meditatie,  Rituelen,  Vrouw Zijn

ZIN-VOL LEVEN…

Als ik van het ene naar het andere doorga… Van de ene afspraak naar de volgende… Van de ene taak van mijn to do-list naar de volgende… Van het ene contact naar het volgende… Van de ene klus in huis naar de volgende… Van het ene appje naar de volgende…

Dan ervaar ik een zinloosheid. Een existentiële zinloosheid…

Wat doet het er allemaal toe..? Het is oneindig, deze ratrace…

Maar als ik kan vertragen…verstillen… ontspannen…ademen…niets doen….zijn… De vogels in de tuin kan horen… Het lichte briesje en de zon op mijn huid kan voelen… De cacao (met roos en blauwe lotus) met iedere slok bewust geniet en ontvang… Genieten van een prachtige boek dat mijn ziel raakt en herkent… Woorden kan geven aan wat in mij leeft, zodat ik nog dichter bij mijn liefde, wijsheid en waarheid kan komen…

Dan opent zich een heel ander veld…

Van zin-loos naar zin-vol leven…

Een veld dat VOL is…niet ZIN-LOOS…maar ZIN-VOL LEVEN!

Vol van leven… Vol van heel veel dankbaarheid voor het leven… Vol van magie en het mysterie…. Vol van Liefde…

Een oneindige verbinding met alles wat leeft, met alles wat is. Niet alleen zonder einde, maar ook zonder begin…

Terwijl ons zó wordt geleerd dat iets dóen zin-vol leven is en niets doen zinloos… Het is dus precies andersom!!

Uiteraard met een heerlijke dynamische balans tussen het actieve mannelijke aspect en het ontvankelijke vrouwelijke aspect… Maar met dat uitgaande, doen, mannelijke aspect zit het bij de meeste mensen, zo ook bij mij, wel goed…

Dit inzicht op zich is niet totaal nieuw voor mij…niet voor niets heet mijn praktijk Ruimte voor Zijn! Maar tijdens de Maria Magdalena reis in Zuid-Frankrijk, heb ik op tot dan toe ongekend diepere lagen ervaren en belichaamd wat die vrouwelijke energie ís, uitnodigt en brengt…

Deep into the Womb I go… Deep into the Womb I know…

Een portaal, toegangspoort…naar de Womb van Moeder Aarde, de Kosmische Baarmoeder, de oneindige wijsheid van het Vrouwelijk Veld in alle baarmoeders!

Inmiddels ben ik bijna 3 weken terug van de Maria Magdalena reis…en dit is echt diep in mij verschoven! Ik kan zó mijn JA naar zinvol leven en NEE naar zinloos overleven voelen… In al mijn vezels, cellen, botten, bekken, bloed, hart en ziel…!

Dus in deze maand die nog behoorlijk vol zit met afspraken en taken, creëer ik zin-volle lege ruimte! Om zo steeds meer zin-volle lege ruimte uit te nodigen en te creëren…

Ik heb er ZIN-IN!

Verlang jij ook naar meer leegte, stilte, overgave en verbinding met de wijsheid van jouw lichaam, jouw baarmoeder? Dan ben je heel erg welkom voor een Womb-massage, Bekken-massage of (individuele) Wombhealing-ceremonie! Ik ontvang je graag…