Bewust Zijn,  Ceremonies,  Music Medicine,  Rituelen,  Vrouw Zijn

Cacao & Sisterhood

Vandaag, vrijdag 25 maart, stond onze Cacaoceremonie in Sisterhood gepland…het was een heel bijzondere ervaring…

Want ondanks dat wij het samen ontzettend voelden stromen…in verbinding met Cacao, Ceremonie, Roos en Sisterhood…stroomden de aanmeldingen niet binnen. Een week geleden hadden we nog steeds maar vier aanmeldingen en toen we contact opnamen met deze vrouwen om af te stemmen, bleek er wat miscommunicatie te zijn geweest over de datum, een sister ziek te zijn en een ander écht haar thema en verlangen aan te willen gaan in een grotere groep vrouwen… Dus één voor één vielen zij af voor vandaag…

Ik voelde verbazing. Hoe kan dit nou? En waar ik het ook ken dat ik dan de grond onder mijn voeten weg voel zakken en in een oud stuk geraakt word van niet goed (genoeg) zijn, me niet gezien voelen, door de mand vallen…poeh…! Voelde deze verbazing niet zwaar, maar juist licht…en oprechte verwondering…wat is dan wél de bedoeling?

Het samenstellen van het programma voor de Cacaoceremonie was in een heerlijke moeiteloze flow gegaan: sisterhood, bedding, overgave, plezier, sensualiteit, liefde, verbinden, dankbaarheid…Ik voelde nog steeds in alles dat de ceremonie door zou gaan…het grote welkom, de uitnodiging van Moeder Cacao en ook om hierin samen te creëren. Dan een ceremonie met z’n tweeën…?

Toen herinnerde Evelyn mij er aan dat ze al een tijdje graag een Womb-massage van me wil ontvangen… gecombineerd met Cacao..? JA! M’n hart maakte een sprongetje…JA! Een Cacaoceremonie met z’n tweeën mét Womb-Massage….hmmmmmm…..heerlijk!

En wat was het heerlijk….een heerlijke en eerlijke deep-dive…in sisterhood…

  • Over sensualiteit en seksualiteit…
  • Over trouw zijn aan onze JA en onze NEE…
  • Over terugtrekken en afsluiten…
  • Over openen en verbinden…
  • Over vertrouwen en uitnodigen…
  • Over gaan staan en niet klein houden…
🤎

En in de Womb-Massage zakken in en overgeven aan de Heilige ruimte..

De heilige ruimte van onze eigen tempel… De heilige ruimte van zusterschap… De heilige ruimte van liefdevolle aanraking… De heilige ruimte van eren en geëerd worden…

De heilige ruimte van vrouwenrituelen…

Ik ben in diepe dankbaarheid voor deze dag!