Bewust Zijn,  Ceremonies,  Music Medicine,  Vrouw Zijn

Singing…expect the unexpected!

Mijn realisatie van vorige week, ‘Singing is my medicine’, went to a whole other level..! Afgelopen weekend was ik bij de retreat van Yama Voorhorst….Zelfs na haar woorden “Expect the unexpected”….dít had ik niet verwacht…!

Eerst ontving ik hele duidelijke lessen en diepe inzichten en realisaties over wat het betekent om dienend te zijn…

‘To be of service’

Dat is dus niet zomaar iets! Dat is niet ‘zomaar’ mooie, goede, helpende dingen te doen… ‘To be of service’ vraagt zóveel helderheid en aanwezigheid! Zowel in de verticale uitlijning, als in de horizontale verbinding en opening van mijn hart. Het vraagt allereerst grote helderheid wáár ik dienstbaar aan wil zijn. Het vraagt mijn grootste demonen aan te kijken, de bereidheid mijn kleine zelf los te laten, humble te zijn, overgave aan Liefde en Waarheid en tegelijkertijd zóveel Aanwezigheid. Met bewustzijn op het steeds subtielere verschil tussen aanwezig zijn en controleren…

Om vervolgens in het zingen zó diep de heling in mijn lichaam en mijn cellen te voelen door de vibraties van mijn stem van binnen gewaar te worden. Hoe alles wordt aangeraakt, losgetrild en geheeld… Hoe zingen mij steeds meer de weg wijst naar Liefde en Waarheid.

Singing is an invocation

En dan de realisatie dat ‘Singing is an Invocation’. Door te zingen over de elementen, over de planten, over de voorouders, over heling, over liefde, over Moeder Aarde….ik me ten diepste kan openen voor en verbinden met de helende energie van alles.

Alles is medicijn…

Ik ben ‘al weer’ drie dagen thuis, maar merk dat mijn systeem nog steeds natrilt, ik nog aan het landen ben en dit alles nog tijd vraagt voor verdere integratie.

Dus ben ik vanmorgen begonnen met het maken van een Agua di Florida ter integratie. Een paar sacred ingredients missen nog en die zullen over een paar dagen worden toegevoegd…

En dan mag deze Agua di Florida, haar naam is ‘El Misterio’, een paar weken in alle rust gaan integreren en zich openbaren. Ik hou nu al van haar!

Mijn dank, respect en bewondering voor het werk van Yama en haar team is oneindig groot. I bow to you all!

Sacredness of sound & singing….

Zowel tijdens mijn ceremonies als tijdens individuele behandelingen en rituelen, brengen klank en zingen altijd hun helende kracht (en steeds meer en bewuster dus….). Wil je dit zelf komen ervaren? Je bent heel erg welkom bij een Wombhealingceremonie, Cacao-ceremonie of behandeling (womb-massage, bekken-massage, borstweefselbehandeling, yoni healing).