Yoni healing ceremonie

Yoni healing ceremonie…voor vrouwen die er naar verlangen om zich nog dieper te verbinden met hun vrouwelijke kracht, hun sensuele en seksuele energie als hun vrij stromende geboorterecht willen ervaren en hun creativiteit voluit willen leven.


Wat de Yoni Healing ceremonie jou brengt

Verbinding met je yoni

Een diepe verbinding met je yoni, geeft je een diepe verbinding met het leven. Het leven vol te nemen en vol te ontvangen… Je te openen voor de juicyness van het leven…die te weten, diep in jou! Te dansen met het leven…

De verbinding met je yoni geeft je kracht en helderheid, het maakt dat je niet zomaar van je stuk te brengen bent, dat je verbonden bent met je eigen heldere weten en ook met je grenzen. Als je minder verbonden bent met je yoni, kun je ook minder je eigen grenzen voelen, laat staan je grenzen aangeven…

Want stem geven…stem geven aan jouw weten, jouw verlangen, jouw grenzen…dat is vaak nog zo spannend. Mag dat wel, kan dat wel, is dat wel gepast, kwets ik hier niet iemand anders mee… “Ach laat maar, zo belangrijk is het niet, ik zeg wel niets…” Wat hebben we vaak blokkades op onze keel zitten, op onze stem laten horen, op ons uitspreken! Straks gaat je kop er af of beland je op de brandstapel…of word je buitengesloten, hoor je er niet meer bij…ook die angsten mogen we gaan helen. Het is tijd!

We shall be known by the company we keep, by the ones who circle round to tend these fires

We shall be known by the ones who sow and reap, the seeds of change, alive from deep within the earth

It is time now, it is time now that we thrive, it is time we lead ourselves into the well

It is time now, and what a time to be alive

In this Great Turning we shall learn to lead in love, in this Great Turning we shall learn to lead in love

– Mamuse –

Bevrijding

Vanuit je yoni heb je een diepe verbinding met Moeder Aarde, je geeft via je yoni (o.a. via je menstruatiebloed) terug aan Moeder Aarde wat losgelaten mag worden en je ontvangt van haar levenskracht, levensvreugde en helder weten… En als je goed oplet, zie je de vorm van de yoni ook op zoveel plekken terugkomen in de natuur: in bloemen, schelpen, vruchten, bomen, grotten…

Niet voor niets zijn destijds het korset en de kuisheidsgordel ingevoerd…misschien niet meer zo van deze tijd, maar de imprint zit nog wel degelijk in ons systeem. En wie heeft er van jongs af aan niet gehoord dat je je benen bij elkaar moet houden…? Natuurlijk is daar ook iets voor te zeggen…je wil niet zomaar elke energie binnen laten komen in jouw yoni. Maar dat is niet de boodschap die de meesten van ons daarin meekregen, ik niet in ieder geval. Dat ging over ‘een net meisje zijn’, je ‘hóórt niet met je benen wijd te zitten’. Schaamte die met deze boodschap werd doorgegeven… Terwijl het juist mega-bekrachtigend is, als je jezelf en je yoni zó de ruimte kan geven, je ruimte inneemt en jezelf toestaat het leven te ontvangen en jouw stroom en levenslust vrij te geven!


Programma Yoni Healing Ceremonie

Op dit moment geef ik de Yoni Healing Ceremonie individueel door in de sacred space van mijn Massagetempel, waar ik een veilige en heilige bedding aan deze ceremonie geef.

De inhoud van deze individuele ceremonie wordt uiteraard met jou afgestemd, zodat de ceremonie helemaal aansluit bij jouw wensen en verlangens.

In de week voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een aantal oefeningen om je thuis al te verbinden met jouw yoni. De ceremonie zal er ongeveer als volgt uit zien (een structuur die een veilige zachte bedding geeft waarbinnen we samen vloeiend kunnen bewegen…):

  • Ontvangst met thee en openen van de ceremoniële cirkel
  • Drinken van ceremoniële Cacao*
  • Klank, visualisatie & zacht lichaamswerk
  • Yoni healing massage & Yoni-blessing
  • Systemisch voormoederritueel
  • Yoni puja
  • Afsluiting

* Moeder Cacao zorgt voor een zachte, liefdevolle, sensuele en hartopenende bedding

Praktische informatie

De individuele Yoni Healing Ceremonie geef ik in mijn massagetempel in Zutphen. De ceremonie start om 10:00u, zal tot ongeveer 16:00u duren en kost 375,- euro.