Yoni healing massage

Een Yoni healing massage… Verlang je naar een diepe heling en het helemaal belichamen van jouw vrouw-zijn…? Is het moment gekomen om jouw vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit vrij te laten stromen? Om helemaal trouw te zijn aan jouw innerlijke bewegingen? En je levenslust en juicyness uit te nodigen, te verwelkomen… Om zo de stroom van wie jij ten diepste bent diep vanuit je bekken ruimte te geven…

Leeft het verlangen in jou om jezelf ten diepste te ontdekken, te eren en jouw seksualiteit helemaal voor jezelf te ontsluiten? Om te voelen en ervaren dat het leven zélf orgastisch is…en jij dus ook. Niet alleen in je seksuele organen, maar in ál je cellen, je hele wezen!


Wat een Yoni healing massage jou brengt…

* Deze massage is in de eerste plaats een inwijdingsritueel. Een inwijding in jouw vrouw-zijn, in jouw tempel, jouw heilige ruimte. Een verwelkomen en eren van jouw sensualiteit en seksualiteit. Daar helemaal aan over te geven, aan jouw innerlijke stroom, thuiskomend in jezelf, jouw sacredness ten diepste te herinneren, te weten…. Het eren van de Godin in al haar aspecten, tot uitdrukking gebracht in jou en in deze ervaring…

* De Yoni healing massage is tevens een diepe heling. Een opschoning….alle ideeën, overtuigingen, gedachten over hoe of wat je zou moeten zijn, mag je laten gaan om helemaal volledig in het moment je te openen voor de wijsheid van jouw lichaam. Wat wil zij jou vertellen, wat heeft zij nodig? Wat is haar verlangen, pijn, verdriet, plezier, genot..? We zijn als vrouwen op diepe lagen zo gewend om te geven, om onszelf weg te geven, om een stukje te vertrekken uit ons lichaam…om beschikbaar te zijn. Waardoor we de fluisteringen van ons lichaam niet meer waarnemen…in deze massage word je meegenomen naar deze subtiele lagen…

* Diep weggestopte emoties kunnen naar de oppervlakte komen, zowel diepe pijn en verdriet, als diep genot…alles wat er niet mag zijn… Omdat het in jou te pijnlijk voor je was om dat gevoel toe te staan, of omdat het van buitenaf te bedreigend was om dat gevoel de ruimte te geven en te leven… Ten diepste trouw zijn aan jezelf, de ruimte geven aan alles wat in en door jou geleefd wil worden, daar nodigt deze massage toe uit…

* De energiestroom van je hart, liefde, en de energiestroom van je bekkengebied, seksuele energie of levensenergie, worden samen in beweging gebracht, worden uitgenodigd om samen te gaan stromen en vervloeien. En om elke cel van jouw lichaam aan te raken, elke cel van je lichaam te openen. Wat een gevoel van enorm veel liefde en levendigheid brengt.

* Doordat deze massage je ook dieper in verbinding brengt met je hele bekkengebied, ook met je yoni, ga je je “ja” en “nee” veel duidelijker voelen. Vaak gaan we voor de “ja” of “nee” naar ons hoofd of misschien als wel naar ons hart, maar onze yoni geeft door een heel subtiel openen of juist terugtrekken hele duidelijke signalen of iets klopt voor ons (voor haar) of niet. Deze te gaan voelen, herkennen, respecteren en eren…maakt dat je in alles in het leven helderder keuzes kunt maken en je grenzen veel beter kunt gaan bewaken. Een volle JA en een volle NEE geven volheid, juicyness en genot aan het leven.

* Doordat deze massage door mij, als vrouw, aan jou, als vrouw, wordt gegeven, in de veilige, heilige, liefdevolle bedding van mijn Massagetempel, is dit ook zowel een heling als inwijding in sisterhood. Dit is wat we als vrouwen altijd gedaan hebben…elkaar te zien en te eren. Elkaar steeds dieper bij onze essentie te brengen. Door elkaar te eren Moeder Aarde te eren, de Godin, het hele vrouwelijk veld, alle vrouwen…grote collectieve healing kan dan plaatsvinden…want we staan niet op onszelf… We zijn verbonden, dus als wij als vrouw stukken in onszelf helen (d.w.z. weer onderdeel laten zijn van ons geheel, niet weggedrukt, afgesloten, maar stromend in ons gehele wezen), dan helen we ook in het collectief, dat kan niet anders. En neem jij als vanzelf steeds meer je plek in in het geheel…

Dus welkom mooie vrouw! Welke in deze heilige ruimte…de heilige ruimte van jouw tempel, de heilige ruimte van sisterhood in het vrouwelijk veld, de heilige ruimte van mijn Massagetempel en de heilige ruimte van deze Inwijdingsmassage.


Hoe een Yoni healing massage er uit ziet…

* Ik zorg voor een warme, veilige, toegewijde en liefdevolle bedding, in de heilige ruimte van mijn Massagetempel…daar word je door mij verwelkomd.

* We starten met een kopje thee en een moment om aan te komen d.m.v. het neerzetten van de ceremoniële ruimte en een sharing, waarin je kunt delen wat er in je leeft, wat je verlangen is. En we samen bespreken en invoelen op wat zich in het moment aandient, dat nemen we mee als intentie de massage in.

* Dan nemen we beiden in een sarong/omslagdoek tegenover elkaar plaats op de massagemat, om elkaar echt te zien en ons beiden over te geven aan dit massageritueel. Ik neem je mee in een visualisatie en koestering en dan mag je heerlijk op de mat gaan liggen.

* Je wordt gemasseerd met warme olie. Ik gebruik hiervoor een biologische amandelolie als basis, waar ik verschillende pure essentiële oliën aan heb toegevoegd die de intentie van dit ritueel ondersteunen (zoals roos, ylang-ylang en wild orange). De massage is intuïtief, zacht, verstillend en uitnodigend, met alle ruimte én respect voor wat er in en door jou heen wil stromen en geuit wil worden. Geleefd wil worden…

* Gedurende de massage stem ik uiteraard helemaal af op wat dienend is voor jou in het moment en zal ik waar nodig behalve met aanraking ook met adem, systemisch werk, energetisch werk, geur en klanken werken.

* Afsluitend blijf je onder warme dekens en met een warm zoutbuideltje op je buik nog even alleen op de mat liggen….helemaal in je eigen heilige ruimte

* We sluiten deze inwijdingsmassage af met een kopje thee en dan kan er door ons beiden nog gedeeld worden en woorden gegeven worden aan de ervaring ter integratie.


Kosten en aanvraag…

Deze massage duurt 150 minuten en bied ik aan in een traject van 3 massages voor 576,- euro.

Deze massage bied ik in principe aan in een traject van 3 massages, omdat je dan zowel met je hoofd als met je lichaam steeds beter weet wat je kunt verwachten, zowel van de plek, als van de massage, als van mij. Daardoor wordt het steeds veiliger voor jou, voor je lichaam, voor je hele systeem… (en oh wat kennen veel vrouwen het goed, om hierin in meer of mindere mate uit te checken en over hun eigen grenzen heen te gaan…dus juíst om dat te voorkomen gaan we heel langzaam en afgestemd…). Het kan daarom ook zo zijn dat we de eerste keer starten met een Bekkenmassage, hier stemmen we samen zorgvuldig in af.

Ik wil je écht uitnodigen om te vertragen, heel goed naar alle subtiele signalen van je lichaam te luisteren en haar wijsheid en tempo te volgen… En als het dan steeds veiliger is, ga je als vanzelf op steeds diepere lagen ontspannen, loslaten en openen. Afdalen in je bekkengebied, je baarmoeder en je yoni en de helende werking van deze massage nog meer ontvangen, die de zelfhelende werking van je lichaam en je hele systeem aanspreekt, activeert, wakker maakt… Ik ervaar het als een eer om dit mooie diep-helende proces samen te bewandelen.

Is het voor jou nu de tijd om deze massages te ontvangen? Wil je daarover overleggen? Neem dan contact met me op om een gratis intakegesprek (20 minuten) aan te vragen. Ik neem dan contact met je op om de afspraak te plannen. Welkom!

Meld je nu aan voor maandelijkse inspiratie!
Je ontvangt blogs met verdieping over Vrouw-Zijn, bent als eerste op de hoogte van Ceremonies & Workshops en ontvangt speciaal kortingsaanbod.