Zomerretraite-dag

Ga je mee een diepe reis maken door jouw vrouwenlichaam? Ik nodig je heel graag uit voor een heerlijke lange Zomer-retraitedag die ik samen met Karen Put ga geven.

Om je te verbinden met de wijsheid van jouw vrouw-zijn….

Een dag om te vertragen, te voelen, te ont-dekken, te verdiepen en te genieten. We gaan zowel naar binnen, om te verstillen en diep te voelen, als naar buiten om ons te uiten, plek in te nemen en als vrouwen met elkaar te verbinden.

Door middel van geleide meditaties en klank, systemisch werk, lichaamswerk en rituelen (o.a. de Rite van de Baarmoeder) ga je gegrond jouw plek innemen in je vrouwenlijn en open je je voor de wijsheid van jouw yoni, baarmoeder en eindigen we de dag met een hartopenende cacaoceremonie.
Door de hele dag verweven is er verbindende stilte, klank en zijn er sharings. Om als vrouwen, zusters, met elkaar te verbinden.

Verlang je er naar om je een dag onder te dompelen in jouw vrouw-zijn, samen met andere vrouwen? Welkom!

Vind je het juist spannend of niet vanzelfsprekend veilig met andere vrouwen? Welkom!

Dit is wat we samen te doen hebben, vrouw-zijn gaat ook over jouw plek innemen in het vrouwelijk veld en elkaar verwelkomen met alles wat er is.

Datum: donderdag 15 juli
Tijd: 10.00-21.00 uur
Kosten: 167,- euro (incl. lichte vegetarische, biologische lunch en diner én ceremoniële cacao). Meld je je samen met een vriendin aan? Dan betaal je 150,- euro p.p. 🙂
Aantal deelnemers: max. 10 vrouwen
Locatie: een prachtige lichte en groene plek in de omgeving van Brummen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt, of meld je meteen aan!